Search
Close this search box.

Névre szóló karácsonyi csoda

Mix Your Nature - névre szóló termékek

A karácsony közeledtével a legtöbben lázas rohangálásba kezdenek, hogy mindenki kapjon valami ajándékot, és ilyenkor gyakran nem a tudatosság vezet minket, hanem a gyorsaság. Máthé Csilla, a Mix Your Nature tulajdonosa most abban súgott nekünk, hogy hogyan tudunk szeretteink számára tudatosan fenntartható ajándékot adni. A megszokott tárgyi ajándékok helyett kiváló alternatívát nyújtanak a 100%-ig természetes összetevőkből álló készítmények, amiknek az illatát, a hatóanyagait és a formuláját Te tudod meghatározni. Sőt, egyedi névre szóló címkével is ellátják.

Mix Your Nature - névre szóló termékekA döntést nagyban megkönnyítik az előre összeállított ajándékcsomagok: legyen szó kismamákról, férfiakról, arcápolás rajongókról vagy akár ekcémával küzdőkről. Az ünnepekre hangolódást pedig az Ünnepi Csillogás Ajándékcsomag segíti. Ha te szeretnéd összeállítani a csomagokat, ezt is megteheted, és kérhetsz hozzá egy csodaszép vászonzsákot – tudtad például, hogy csak az Egyesült Királyságban annyi csomagolópapír kerül a kukába, amennyivel elérnénk a Földről a Holdra? A Mix Your Nature-nél nemcsak a csomagoló anyag, hanem a termékek csomagolása is környezettudatos, teljesen komposztálható.

De térjünk rá az egyedi termékekre! Ha meguntad a bort vagy nyakkendőt vegyünk ajándékba örök kérdéskört, akkor remek választás lehet a kifejezetten férfiaknak ajánlott dezodor és balzsam. A deó több mint fél évig kitart, a balzsam pedig különös hatékonysággal segíti az ekcémás vagy nagyon száraz, gyulladt bőrt, sőt borotválkozás után is kiváló. A szülők és a nagyszülők számára igazi kényeztetés lehet a gazdagon ápoló habkrém. És, hogy a szeretet ünnepén ne feledkezz meg a barátnőidről vagy a kollégáidról sem, nekik lehet nagyszerű ajándék a hideg, téli hónapokban egy apró, de roppant figyelmes ajándékötlet, a névre szóló ajakápoló – ezt most színezett verzióban is kérheted. És akkor még nem ejtettünk szót a relaxáló fürdőteáról és a többi, különleges ajándékról, ami a Mix Your Nature weboldalán vár.