A NoGlu Cukrászda immár 7 éve töretlenül ontja magából a finomabbnál finomabb mindenmentes süteményeket, kiszolgálva mindazokat, akik ételallergiával küzdenek, de azok a vendégek is találnak kedvükre való desszertet, akik a klasszikus ízeket kedvelik, mert bizony ezek a sütemények a megszólalásig hasonlítanak a hagyományos összetevőkből készült édességekhez. Szerencsére már sokan ismerik a NoGlu széles torta és sütemény választékát, és a takaros üzlet családias hangulatát, de mégis mi lehet a titok, ami miatt hétről hétre visszatérnek a kis budai üzletbe? Köves-Kenderesi Nikolett, a NoGlu vezetője szerint a rugalmasság, és a folytonos megújulás a titok. Niki szerint nincs lehetetlen kérés, legyen szó bármilyen egyedi mentes igényről, mert szívvel lélekkel odafigyelnek, hogy olyan tortát vagy sütit kapjon a vendég, ami amellett, hogy ízletes, biztosan megfeleljen az elvárásoknak.
Az ünnepi időszakra komolyan készülnek a cukrászdában, ugyanis a tavalyi glutén- cukor-, és tejmentes bejgli rendelést is alig győzték teljesíteni, így idén is érdemes lesz időben eldönteni, hogy diós, mákos, gesztenyés vagy szilvás bejgli kerüljön az ünnepi asztalra. A nagy sikert aratott nyers – vegán bejglik is felsorakoznak majd az üzletben, így azok sem maradnak le a téli kedvencükről, akiknek fontos, hogy teljesen állati eredetű összetevőktől mentes legyen a bejgli. A legalább tíz féle glutén-, laktóz-, és cukormentes, vegán, paleo szaloncukrok mellett idén a Karácsonyi bon-bon lesz a hónap slágere. A magas minőségű csokoládéba mártott aszalt gyümölcs válogatás tökéletes ajándék is lehet – már ha nem fogy el útközben, ezért érdemes egyből dupla zacskóval vásárolni. Valamint igazi cukor-, szója-, és tojásmentes mézi formájú mézeskalács kekszet is kaphatunk majd a NoGluban, a gluténmentes és vegán gyümölcskenyerek mellett.