Skip to content

NovelMedix Arcmaszkok

Napjainkban a rohanás, munka, stressz hármasa elég sokunkat érint, és egyre gyakrabban hangzik el a hölgyek és urak szájából egy óriási sóhaj mellett, hogy de jó lenne egy kis idő magamra. Mi lenne, ha csak 20 perc elegendő lenne ahhoz, hogy felfrissüljön, és kisimuljon a megviselt arcbőr? Az Esztétika Klinika NovelMedix legfrissebb újdonságai a BeauBeaute kollagénnel és placenta proteinnel dúsított hidrogél alapú arcmaszkjai, melyek gyors és látványos változást biztosítanak. Ezeket a csodákat a Klinikán ki lehet próbálni, és meg is lehet vásárolni.   


20 perc a BeauBeaute kollagén hidrogél alapú szépségmaszkkal, és az eredmény: rugalmasabb, szebb arcbőr. A nagy hatóerejű és esszenciákban gazdag gél nedvességgel és fontos tápanyagokkal látja el a száraz és érzékeny bőrt. A kollagén fehérje kivonatának összetevői segítik megvédeni a bőrt a külső ingerek okozta károktól. A 100% hidrogél maszk kiválóan alkalmazkodik a különböző bőrtípusokhoz. Nélkülözhetetlen kollagén tápanyagok növényi összetevőkkel rendelkeznek. Kitűnő hidratáló, bőrfiatalító és ránctalanító hatással bír, és nem irritálja az arcbőrt.
A másik újdonság a placenta alapú maszk. Placenta proteint tartalmaz, a peptid összetevők javítják a bőr rugalmasságát és csökkentik a ráncokat. Szabadalmaztatott rugalmas összetevők, növényi őssejtkultúra, 10-féle orvosi gyógynövénykeverék, és antioxidánsok, amikkel felturbózzák a fáradt arcbőrt.
A hidrogél maszkok magas hatóanyagú esszenciával vannak átitatva, nem ritka, hogy egy teljes 30 ml-es üveg tartalma található bennük. Legnagyobb előnyük, hogy nem engedik elpárologni a bőr felületéről a nedvességet és a hatóanyagokat, hanem védőréteget képeznek, és szinte bezárják a bőrbe az ápoló összetevőket. A maszkok azon túl, hogy megszépítik a bőrünket, sokkal többet nyújtanak. Az idő, amit ezekre a rituálékra szánunk, csak a miénk. 20 percnyi énidőt mindenki megérdemel! Élvezd ki, és utána csodáld meg üde, selymesen puha bőrödet.

Élvezd ki, és utána csodáld meg üde, selymesen puha bőrödet.

Elérhetőségek:
Facebook: /esztetikaklinikanovelmedix/
Instagram: esztetikaklinka_novelmedix