Search
Close this search box.

Nyugtató ünnepi nagytakarítás

Se időd, se kedved, mégsem lehet kérdés, az ünnepek előtt szeretnéd rendben és tisztán tudni otthonodat, azonban nem mindegy, hogy milyen anyagok kerülnek a lakásodba, ahol eszel, ahol alszol, ahol esetleg gyermekeid is cseperednek. A meghitt családi otthonról nem a fertőtlenítő szag jut eszünkbe, de sokunk számára a baktériummentes tisztaság egyet jelent a vegyszerek nélkülözhetetlenségével. Pedig ez koránt sincs így!

nagytakarítás
Makulátlan tisztaságot a természet erejével is elérhetünk, csak ismernünk kell a különböző növények hatását, vagy a Cudy Future-t, akik immár tizedik éve dolgoznak azért, hogy környezetbarát termékeikkel hozzájáruljanak a tiszta, egészséges otthon és munkakörnyezet kialakításához, miközben a lehető legkevesebb teret vonják el az élővilágtól és segítenek bennünket ökológiai lábnyomunk csökkentésében. 
Legújabb termékeik megalkotásakor nemcsak a tisztaságra, hanem még a hangulatodra is gondoltak, amikor a csodálatos aromaterápiához fordultak. Három Naturcleaning aromaterápiás termékük használatával a „tisztaság fél egészség” közmondásunk új értemet nyer. A konyhai tisztító és a padlótisztító levendula- és rozmaringolajjal készül, valamint az univerzális tisztító mandarin- és cubebaolajjal. Itt már a takarítás is pozitív hangulatot teremt! Hisz a mandarin amellett, hogy már önmagában ünnepi hangulatot áraszt, az egyik legerősebb nyugtató és szorongásoldó hatású illóolaj, tökéletes párosítás az ellazulást könnyebbé tévő cubebával. Biztos, hogy nincs jobb választás az ünnepi takarításhoz!
A minősített, 100%-os tisztaságú illóolajakat tartalmazó aromaterápiás tisztítószerek frissítik a légteret, a felületaktív, remek zsíroldó hatású, természetes kukoricaolaj pedig villámgyors tisztaságot garantál. A citrusolajak, akár a napfény ragyogják be otthonod. 
Ismerkedj meg a Cudy Future-rel a Csak a Mentes karácsonyi vásárán, keresd a zöld hétfő kedvezményt weboldalukon, és tudj meg minél többet a no waste életmódot támogató flakoncsere programjukról! S a végén akkor se lepődj meg, ha szó szerint megjön a kedved a takarításhoz!
nagytakarítás