ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT LEGÚJABB HÍREINKRŐL!

Iratkozz fel levelezőlistánkra, így elsőként fogsz értesülni eseményeinkről, akciónkról és egyéb érdekességekről!

Adatkezelési tájékoztató

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Főoldal Magazin

Ökológiai lábnyomunk csökkentése

A NATURCLEANING természetes tisztítószerek szerepe az ökológiai lábnyom csökkentésében

Az ökológiai lábnyom megadja, hogy jelenleg az emberség milyen mértékben használja a Föld javait és körülbelül hány embert tudna még a bolygónk eltartani, mennyi a Föld biokapacitása.

Megadja, hogy mennyi termőföld, víz, erdő stb. áll még rendelkezésünkre. Fontos tudni, hogy az ökológiai lábnyom mértéke és értéke nem pontos csak hozzávetőleges irányadó mérőszám.
Célja leginkább az emberek figyelemfelkeltése és meggyőzése arról, hogy változtassanak a fogyasztói szokásokon és figyeljenek a környezetre.

A NATURCLEANING termékek előállításánál figyelembe vesszük, hogy az alapanyagokat a lehető legközelebb fellelhető helyekről szerezzük be, hiszen így kevesebb széndioxidot bocsátunk a levegőbe, ami az ökológiai lábnyomunk csökkentésével jár.

Próbáljuk a hulladéktermelést minimalizálni. Az általunk forgalmazott termékek csomagolása, szórólapjaink, prospektusaink és címkéink 70-100 %-ban újrahasznosított alapanyagokból készülnek. A használt göngyölegeket Magyarországon egyedülálló módon visszavásároljuk, majd újrahasznosítjuk.

Fenntarthatóság a termékek teljes életciklusán keresztül.

 

Leave a Comment