Organic Avenue, az organikus termékek sugárútja

Az már régóta köztudott a kereskedelemben, hogy a legolcsóbb mindig az, ha a termelőtől, vagy a gyártótól közvetlenül vesszük meg a kívánt terméket. De őszintén, kinek van arra ideje, hogy mindig megkeresse a legolcsóbb opciót, adott esetben el is menjen a kiszemelt áruért, és mindezt sokszor, ha épp nincs minden egy helyen?! Ezek után joggal gondoljuk azt, hogy mégis csak megéri drágábban, de egy helyen megvenni a szükséges termékeket, hiszen másképp rengeteg időt, energiát elvisz ez az egész. De óriási mázli, hogy az OrganicAv csapata megteszi mindezt helyettünk, így nem kell lemondanunk az olcsóbb vásárlásról!

Az OrganicAv azok számára jött létre, akik szeretnének egészségesen étkezni és emellett tudatosan élni. Létrehoztak egy tagság alapú online boltot, amely az egészség modernkori klubja, ahol a közösség erejével nyomják le az egészséges és környezettudatos termékek árát.​ A csapat tagjai maguk is érintettek, van köztük vegán, gluténérzékeny, és mindannyian szeretnek BIO minősítésű élelmiszereket vásárolni.

Adta magát az ötlet, hogy létrehozzák ezt a formabontó online boltrendszert, hiszen ők is szeretnek spórolni. A titok abban rejlik, hogy általuk rövidül a kiszolgálási csatorna, és ők tovább engedik a kereskedők hasznát a vásárlók felé.

Akkor ez nekik hogyan éri meg? Az alacsony tagdíj az, amiből a kis csapat fedezi a működési költségeit, és bármily meglepő, ők nem a vásárlókból szeretnének meggazdagodni, hanem az a cél, hogy egy olyan közösséget építsenek, aminek az ereje abban rejlik, hogy minél többen vagytok, annál olcsóbb árakat tudnak kiharcolni nektek. A havi tagdíj ellenében óriási kedvezménnyel, a bolti árakhoz képest 25-50%-kal olcsóbban juttatják el hozzád a legjobb organikus termékeket. A regisztráció még nem jelenti azt, hogy egyből tagdíjat is kell fizetni.

Érdemes szétnézni a weboldalon, és ha alapvetően havi 3000 Ft + a tagdíjnál többet költesz egészséges termékekre, akkor már biztosan jobban megéri igénybe venni az OrganicAv szolgáltatását.  

 

Elérhetőség:

https://organicav.hu/

https://www.instagram.com/organicav.hu/

https://www.facebook.com/organicavhu