Ősi receptúra a mozgás szerelmeseire hangolva

Egészen 1921-re nyúlik vissza a Sigfrid Essence története, és immáron a család harmadik generációja dolgozik azon nap mint nap, hogy a termékeikben ötvözve tudásukat a múlt értékeivel és a jelenkor technológiai fejlettségével a legjobbat töltsék tubusaikba. De menjünk egy kicsit vissza az időben!

Sigfrid Essence
A különleges, kezdetben sebgyógyító főzet Erdélyből származik, és akkoriban még sebek, vágások gyógyítására használták. Hosszas küzdelmek árán a család legkisebb gyermeke – ahogyan az a mesékben is szokott történni – szerencsét próbált és átvette szüleitől a gyógyítás szeretetét, és borász tudását felhasználva, kísérletezések sorozatával továbbfejlesztette a korábbi receptúrát. A később reflexológusként dolgozó Szabó Sigfrid 2000-ben beteljesítette álmai egyikét, ugyanis akkor kezdte el az első kozmetikai termékek gyártását, ezúttal egy továbbtökéletesített receptúrával, ami azóta is a számtalan Sigfrid termék egyik legfontosabb hozzávalója.
Az első napsugarakkal a mozgás szerelmesei is egyre aktívabbá válnak. Nekik lehet nagy segítség a For Champions Before bemelegítő gél, ami azontúl, hogy egyedülálló esszenciális aminosavtartalma miatt koffeint, vörös szőlő- és chilipaprika kivonatot is tartalmaz. Egzotikus, citrusos és feketebors összetevőinek köszönhetően nagyon kellemes az illata.

Ez a gyorsan felszívódó, vizes bázisú gél a vérkeringést felpezsdíti, és hatása még 3 óra múlva is érezhető.
Sigfrid Essence

Sportolás után pedig mindenkinek jólesik a felfrissülés. Ezért alkották meg a For Champions After hűsítő gélt, ami a sportolás vagy más fizikai megterhelés után megnyugtatja, hűsíti és frissíti a sajgó testfelületeket a vörös szőlő, mentol és kámfor kivonatával. Nem ragad , gyorsan felszívódik és nem hagy nyomot a ruhán. Vibráló, citrusos illata az elmét is tisztítja, a mentol élénkíti a testet és a szellemet. A bőrápoló termékek bármelyikének használatával pedig nap mint nap tehetünk bőrünk regenerálóképességének erősítéséért!