ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT LEGÚJABB HÍREINKRŐL!

Iratkozz fel levelezőlistánkra, így elsőként fogsz értesülni eseményeinkről, akciónkról és egyéb érdekességekről!

Adatkezelési tájékoztató

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Főoldal Magazin

Ötletek Feller Adrienne-től a tavaszi megújuláshoz

Mesélő hold, Parázsolaj, Zen – néhány sokatmondó név a Panarom első, testünket és lelkünket megszólító termékei közül. Megálmodójuk a több mint 25 éve szépség- és aromaterapeutaként dolgozó Feller Adrienne, aki – egészségtudatos olvasóinknak kötelező olvasmányként javasolt – blogjában azt írja: „a gyógynövények iránti tiszteletemet és szeretetemet az őseimtől kaptam hagyatékul”.

Feller

Ezért sem tudunk csupán termékekről írni, mikor a Panarom illóolajokat szeretnénk bemutatni. Hisz olyan professzionalitás és elhivatottság áll minden csepp mögött, mely garancia a magas minőségre, a tisztaságra, természetességre, azaz az olajok valós terápiás hatására.

Tegyük életünk részévé az illatokat! Bármilyen élethelyzetben segítségül fordulhatunk hozzájuk. „Ahol jó illat van, ott kreativitás és jókedv is van. Hatására nyitottabbá és szeretőbbé válunk. Az illóolajok a világ csodái.” Ilyenkor tavasszal a méregtelenítő kúrák hatékony kísérői. A cédrus, ciprus, rozmaring, orvosi levendula, zsálya és a pacsuli is a megújulás támogatói keringésfokozó és nyirokáramlást segítő hatásukkal. „Méregtelenítő masszázshoz 10-15 csepp illóolajat használjunk szezám-, sárgabarack- vagy kókuszolajhoz téve.” A fenti illóolajok frissítő, megújulást segítő fürdőként is kiválóak. „A módszer a következő: 2 evőkanál tengeri sóra vagy szódabikarbónára cseppentsünk 3 féle illóolajból 15 cseppet, majd keverjük hozzá a fürdővízhez. Engedjük át magunkat az élménynek.” 

Feller

Akik pedig mentes étkezésük mellett illóolajokkal is támogatnák emésztésüket, olyan illóolajokat érdemes kipróbálniuk, melyek friss növényeit a konyhában is használjuk – árulja el Adrienne. 

Többet szeretnél tudni? A Panarom aromaterapeuta képzéseket is indít. „Sok mindenre jelent gyógyírt az aromaterápia, azonban a helyes alkalmazását meg kell tanulni. Az alapképzésen azt a tudást adjuk át, amivel aztán az egyszerű vonalat hatékonyan tudják az emberek beépíteni mindennapjaikba. Ez azért is fontos, mert elmondhatatlanul jó érzés, amikor a mindennapokban előforduló betegségekre, helyzetekre azonnali választ tudunk találni az illóolajos házipatikánkból.”

Feller

Elérhetőségek:

web: panarom.hu

üzlet: ADRIENNE FELLER Store, MOM Park

instagram: panarom_official

Leave a Comment

Secured By miniOrange