Hozzávalók:
- 4 ek olaj
- 4 ek teljes kiőrlésű liszt
- 1,5 ek kakukkfű
- 1 tk bazsalikom
- 1 csipet bors
- só
- 1 tk durva chili pehely
- 1 kis gerezd fokhagyma
- 1 kicsi hagyma
- 3-4 ek almacukor
- 1 liter paradicsomlé
- 0.5 l víz
Rántást készítünk az olajból és a lisztből, hozzáadjuk a fűszereket, a vizet és a paradicsomlevet. Beledobjuk az egész hagymát és a fokhagymát, forrástól számítva 15 percig főzzük.

Tofumorzsa:
- 150 g metélőhagymás
- toffinitofu
- 1-2 ek olaj
- chili
- 3 ek napraforgóparmezán
- só
- rukkola a leves tetejére
A tofuról felitatjuk a nedvességet és durvára daráljuk. Felhevítjük az olajat és folyamatos kevergetés mellett, vigyázva, mert könnyen letapad addig pirítjuk, amíg aranybarna nem lesz. Fűszerezzük és a kitálalt paradicsomlevesre szórjuk.