Posta Reni 7 vendégének életmódváltása

“Megleptem egy fotózással néhány fogyókúrás vendégemet. A legkisebb paleo “bébink” az akkor 16 hetes Rozina Boldog és hálás vagyok, hogy ilyen csapatom van. Büszke vagyok Rátok, Csajok!”- írja Posta Reni a postareni.hu oldalon.

Marjai Orsi

“Azért vágtam bele amellett, hogy én is jobban érezzem magam, hogy Rozinak olyan teljes értékű ételt tudjak biztosítani, amivel megalapozom az egészséges életet számára. Az elmúlt 3 hónapban 70-80%-ban tartottam az étrendet, Rozi most 5,91 kg és 62 cm. 3,9 kg-val és 54 cm-rel született, tehát havi fél kiló gyarapodás és több, mint 1 cm növekedés volt. A paleo kifejezetten jó hatású a tejre, én úgy látom, viszont az időszakos böjt nem, úgyhogy azt el is engedtem. Én nem akarok hirtelen sokat fogyni, hogy ne menjen a szoptatás kárára, és a tanácsodra a biztonságos keményítőket is eszem az ebédek mellé. Volt egy kis időszak, amikor kiestem a paleóból családi nyaralás miatt, és fizikailag elég ramatyul lettem tőle… úgyhogy megpróbálok most jobban figyelni, csinálom tovább a turnusaidat a saját kiegészítéseimmel. Szeretnék majd idővel újra 36-os méretű lenni.”

Beöthy Zsuzsi

„A cukorbetegségre 10 éve egyre nagyobb dózisban kapott korábbi gyógyszerem mára már elhagytam. Egyre több az energiám, jobb a közérzetem, mostanra teljesen megszűntek az emésztési problémáim és egykori puffadásom. Fiatalabbnak látszom, sőt úgy is érzem magam… és ami a legklasszabb, hogy a fogyás ellenére a bőröm állaga sem lett plöttyedt. Folyamatosan kapom az elismerő pillantásokat és a dicsérő szavakat. Egyszer az alvó, 15 kg-os unokaöcsémet cipeltem vissza a strandon a helyünkre, és nehéznek tűnt. Utána jött a döbbenetes felismerés, hogy én pont ennyit fogytam addigra, vagyis ezt a súlyt addig minden nap magamon cipeltem.”

Mohamed Zsóka

” A 44-es ruhaméretet 38-asra váltottam le!!!Korábban stresszevő voltam, ha valami adódott, észre sem vettem, de elkezdtem csipegetni, nassolni, sorra jöttek a csokik, édességek, és pikk-pakk eltűntek. Éppen ezért nekem nagyon nehezen ment a cukorról való leszokás, szenvedtem tőle. De sikerült, és életmódváltás lett belőle. Ha vendégek jönnek hozzánk, Reni sütijeit csinálom, csak azt kapják, más nem paleo már szóba sem jöhet! Ugyanez az ételekre is igaz. Amikor a nap végén elárulom nekik, hogy mit ettek, nem akarják elhinni, hogy ami egészséges az finom is.”

Erdős Zita

“8 év után, egy nagy betegség után (H1N1, infarktus, tüdőembólia, idegbénulás, 6,5 hét kóma) határoztam el, hogy adok magamnak egy utolsó esélyt. 1 év alatt már 36 kilótól szabadultam meg, rendeződött a diabéteszem, a mozgásom, a sokízületi gyulladásom és az allergiám is. Pedig az orvosaim nem sok biztatót jósoltak, és mégis van remény. Külön öröm számomra, hogy a férjem 25 kilót adott le a példámat – és a főztömet – követve. Betegségem után újra kellett tanulnom járni és a mozgásom évekig nem rendeződött, a fájdalmakról nem is beszélve. Most újra sportolok, és egyre jobban fejlődik a mozgásom. Mióta fogytam, megint igazi nőnek érzem magam! Hihetetlen ez a fogyókúra, mennyi energiát, örömet nyújt és mennyire visszaadja az egészségedet. Soha nem akarom abbahagyni ezt az életmódot, mert megtanultam, milyen fontos az egészségem, szeretek jókat enni és ilyen szuper csapatban lenni!”

Adorján Liza

“Egy hatalmas álmom vált valóra, újra beleférek (és kapok levegőt is) abba a ruhába, ami az első randinkon volt rajtam! Azóta 3 gyermekem született! Van még pár kiló, amitől meg szeretnék szabadulni. Nagyon szuper a csoport, motivál és visz előre! Imádom, hogy mindig naprakész vagy és bármelyik pillanatban segítesz nekünk. Folytatom, amíg ezeket elérem, és tényleg a kisujjamból rázom ki a recepteket!”

Rácz Andi

„Tavaly júniusban indultam Veled, ezalatt már leadtam 21 kilót és elkezdtem rendszeresen sportolni is. 52-es ruhaméret helyett már csak 42-est hordok, és a 38-as a cél, nincs megállás! Szeretnék példát mutatni a lányomnak, hogy egészséges és büszke nő lehessen. Rákaptam a futás ízére is, már a 10 km-es távot többször is teljesítettem – ez nagy szó, mert tesin ki nem állhattam a futást – következő célom pedig a Balaton-átúszás.”

Mohamed Amina

„Soha nem voltam megelégedve magammal és az iskolában is sokszor csúfoltak, mert nem voltam cérnavékony. Anyukám (Zsóka) mindig átérezte a problémámat, hisz egy cipőben jártunk a genetikája miatt. Inspirált és támogatott mindig! Láttam az eredményeit és ez nagyon tetszett, pláne, hogy nem kellett koplalnia. Jó érzés egészséges ételeket enni. A jó példa ragadós, és így nekem már nem kellett végigszenvednem azt, amit neki.”

Várok minden új és visszatérő vendéget
sok szeretettel egész évben:

ONLINE postareni© FOGYÓKÚRA

Posta Reni

cukor-, glutén-, tejmentes receptek és étrendek fejlesztője
fogyókúrás tanácsadó,
a paleohedonista életmód képviselője