Primal Pantry – Éljen a #valóditáplálék

“Fel kellene hagynunk a valódi ételek magas árának megkérdőjelezésével, sokkal inkább azon kellene gondolkozni, hogy a feldolgozott élelmiszerek miért olcsóbbak?” – mondja Suzie Walker, a díjnyertes The Primal Pantry szeletek megalkotója. Suzie küldetése, hogy megváltoztassa az élelmiszer fogyasztási szokásokat, ezért hívta életre a #valóditáplálék mozgalmat.


A Primal Pantry nem más, mint színtiszta, egészséges hozzávalókból készült, hidegen préselt energia bomba egy szeletbe sűrítve. A valódi étel pedig arra utal, hogy ebben a nasiban nem találsz olyan összetevőket, amit te ne találnál meg a saját konyhádban. Amikor Suzie elvonult megalkotni azt, amivel egyetlen célja volt, hogy megreformálja a nassolási szokásokat, akkor nem egy laborba költözött be, hanem a saját konyhájába, és csak olyan hozzávalókat mixelt össze a turmixgépében, amik teljesértékű növényi hozzávalók voltak.
A Primal Pantry minimum három összetevőből áll, maximum pedig nyolcból, ezek pedig többnyire kókusz, datolya, kesudió, de mind a hat íz nagyon ínycsiklandó, biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót. Akik pedig sportolás után töltenék fel az energia és fehérje raktáraikat, négy féle vegán protein szelet közül választhatnak, amik kenderfehérjét tartalmaznak.
Mivel se tartósítószert, se adalékanyagot, se pedig funky hangzású összetevőket nem tartalmaznak a szeletek, így bátran lehet adni a gyerkőcöknek is, hiszen ha lehet választani egy valóban egészséges és finom nasi vagy egy olcsóbb, de mindenféle hidrogénezett növényi zsírokkal készült, és igazi kakaót még csak messziről sem látott csoki között, akkor melyik anyuka tenné le a voksát az utóbbi mellett? Szerencsére egyre többen vannak, akik elolvassák a csomagoláson feltüntetett összetevők listáját, és gondolkodás nélkül teszik vissza a számukra ártalmas, beazonosíthatatlan hozzávalókból összepakolt édességeket.

A Primal Pantry szeletek új dimenziót nyitnak az egészséges nassolásban. Megtalálod őket a Bio Barát bio boltokban, az EuroFamily üzleteiben, és országszerte a legjobb bio üzletekben.

 

Elérhetőség:

http://primalpantry.hu
Facebook: /theprimalpantryhun/
Insta: /theprimalpantryhun/
Mentesség: vegán, glutén, tej, paleo, nyers