Red Power- az élet íze

Red Power - az élet íze

A mai pörgős világban ahhoz, hogy fel tudd venni a kellő fordulatszámot, kell valami, ami élénkít. Van, aki a zöld teára esküszik, mások kávé nélkül úgy vélik, még megszólalni sem képesek, és akad olyan is, aki az energiaitalra esküszik. Annak ellenére, hogy tudjuk, hogy ami az energiaitalokban van, az nem csupa egészséges összetevő. Azonban 1,5 éve kiderült, hogy igenis lehet egészséges egy energiaital vagy egy alvást segítő tea, ugyanis ekkor hívták életre a RedPower márkanevet, ami nem csupán ízletes, de egészséges is.

A nagykozári almafák érett gyümölcsei Szekszárdon kerülnek ülepítésre (nem szűrik le őket), innen átkerülnek az alapi Gyümölcs- és Zöldségfeldolgozó Szociális Üzembe, ahol feldolgozzák és csomagolják őket. És itt történik a varázslat is, ugyanis itt lesz a rostos, ízletes almaléből a különböző gyógynövények hozzáadásával immunerősítő vagy éppen energizáló ital. Közös jellemzője a termékeknek, hogy az egyes gyógynövények előnyös hatása érvényesül a préselt almalében. Az ősi, több ezer éves perzsa receptek alapján összeállított gyógynövények aránya határozza meg az adott ital hatását.

Jelenleg a választékban szerepel egy természetes immunerősítő ital, ami a RedPower Immuno nevet kapta, és vírus-, baktérium- és gombaölő tulajdonságainak köszönhetően segít a fertőzések elleni harcban, továbbá kiváló antioxidáns. A RedPower Allergy a benne lévő kömény gyulladásellenes és antihisztamin tulajdonságával kellő segítséget nyújt a kellemetlen allergiás tünetek csökkentésében, és még az immunrendszert is támogatja! A RedPower Harmony biztosítja, hogy nyugodtan aludjunk, csökkenti a napközben felhalmozódott stressz-szintünket, és megoldást nyújt a szervezet mentális és fizikai erőnlétének karbantartására. A RedPower Energy egy alacsony koffeintartalmú, vegán energiaital, ami ennek ellenére egész nap ébren tart, és a benne lévő gyógynövények hatására természetes módon élénkíti a szervezetet. Tedd próbára Te is őket!

Red Power - az élet íze