Gluténmentes finomságok a Cöli Bisztróból gombnyomásra!

Akik gluténérzékenységgel érintettek, azok számára egészen biztos, hogy nem ismeretlen a Cöli Bisztró neve, de ugorjunk vissza 2006-ra, amikor a cégalapító lányának cöliákiája miatt kezdtek el Budaörsön glutén nélküli termékeket gyártani, majd az ottani Élelmiszerallergia Szaküzletben forgalmazni. Néhány év után úgy döntöttek, ezt a minőséget Budapest szívében is megmutatják, ebből született a Cöli Bisztró, ahol helyben fogyasztásra is készülnek a gasztrocsodák.


A választék széles, csaknem 30 féle lisztkeverék eredményeként készül el: több mint 100 féle pékáru, 17 féle palacsinta, hot dog, hamburger, de pizza is van az étlapon. Természetesen minden pizzájuk – ahogyan a többi termékük is – gluténmentes, azonban ez az ízükön mit sem változtat.
Az üzletben kialakított sütödében és cukrászdában alkotják meg a jólismert és kedvelt ízeket, így biztosítva azt, hogy ami a tányérra kerül, az 100%-ig gluténmentes legyen. 

És mostantól a NetPincér segítségével már házhoz is rendelhetjük ezeket az ízeket. Nem kell mást tenni, csak kiválasztani, hogy milyen termékeket szeretnénk és a megrendelés után hamarosan már meg is ízlelhetjük őket.

Cöli
A tulajdonosok számára nagyon fontos, hogy a járványügyi helyzetben is eljussanak a termékek a vásárlókhoz, ezért jelenleg a bisztróban reggeltől estig várják a vendégek megrendeléseit a megszokott ételeken túl a reggeli vagy a mindennapi más-más ebédmenükre is. Sőt, aki otthonról végzi a munkáját mostanság, de mellette szeretne kísérletezni a különböző gluténmentes alapanyagokkal, az személyesen elhozhatja vagy a webáruházon keresztül házhoz is szállíttathatja a Budaörsi Élelmiszer-allergia Szaküzletből, illetve a +36 23 441-465-ös telefonszámon, vagy megrendelheti a www.lisztérzékeny.hu-n, továbbá a www.glutenmentesbolt.budaorsi.hu weblapon keresztül is a legfontosabb hozzávalókat.
Mentesség: gluténmentes, laktózmentes, szójamentes, tojásmentes

Elérhetőségek: 

Telefon: +36 70 420 2052
Web: gluténmentesbisztró.hu
Facebook: Nyugati Cöli Bisztró