Santé – Amire a tested vágyik

Nyomd be a reset gombot és indítsd újra a tested! Mindez egyszerűbb mint gondolnád! A Santé Juice-okat megalkotó Mattheisen Mária gondolt egyet, összehívott néhány jó barátot, s hozzáfogtak a hidegen préselt levek készítéséhez. A hazánkban elérhető zöldségek, gyümölcsök, fűszerek, kollagén és egy adag lazaság egy kreatív fotóssal a konyhában – így született a vidám baráti összejövetel riportanyagából és receptjeiből egy könyv: Juice, amire a tested vágyik címmel. Santé

Mire vágyik a testünk? „A szervezet tápanyagra éhes!” – mondja Mattheisen Mária Magyarország első juice terapeutája, aki számos külföldi út és tanfolyam után komplett egészségmentori szolgáltatással várja mindazokat, akik nemcsak szívesen fogyasztják a Santé Juice leveit, hanem érteni szeretnék, hogy egy antitápanyag mentes étrendet követve, mivel tudják legjobban támogatni szervezetük „karbantartó munkáját”. Negyedik gyermeke születése után szembesült azzal, milyen komoly problémákat tud okozni, ha valaki nem a megfelelő tápanyagokhoz jut hozzá. Kisfia komoly bőrproblémáira választ keresve jutott el az ivólevekig. A mögötte lévő egy évtized munkája és mindazok az emberek, akiket ezidő alatt léböjt kúráival, életmód változtatással jobb közérzethez, egészségi állapothoz segített, arra motiválják Máriát, hogy kiskézműves üzemük termékeivel minél többekhez eljuttathassák az egészség tiszta forrását.
Santé
„Ösztönözni szerettem volna az embereket a préselésre. Ezért döntöttem úgy, hogy nagyon egyszerűen és közérthetően írok az ivólé fogyasztás működéséről, az elő-és elkészítésének folyamatáról és élettani hatásairól.” 
Az edzőtermekben, pékségekben, éttermekben és házhozszállítással is elérhető Santé Juice-ok fogyasztásával tehermentesíthetjük az emésztőrendszerünket, miközben minden szükséges ásványianyaghoz, vitaminhoz, enzimhez és oldható rosthoz hozzájuttatjuk szervezetünket, mindezt adalékanyagok nélkül. A léböjt egyfajta 0. lépés egy életmódváltás előtt, illetve remek eszköz az elért egyensúly megtartásához . Bármi is az, amiért leveszed a polcról, biztos lehetsz benne, hogy ez az, amire a tested vágyik.