Search
Close this search box.

Segítség az immunrendszerünknek!

dr.Steinberger - Segítség az immunrendszerünknek!

Itt a tavasz, a megújulás időszaka! Ahhoz, hogy ne csupán a szellemünk, hanem a testünk is új erőre kapjon, nagyon fontos a tudatos táplálkozás. Az egészséges szervezet egyik legfőbb támogatója a sok gyümölcs és zöldség. Korábban már bemutattuk a Dr. Steinberger gyümölcs- és zöldségleveket, amelyek magas minőségű alapanyagaiknak és kíméletes gyártási módjuknak köszönhetően nagyon értékes vitaminbeviteli források.

A Dr. Steinberger gyümölcs- és zöldséglevek ebben az évszakban is rendkívül sokat tudnak nekünk segíteni a vitaminpótlásban, méregtelenítésben, immunrendszerünk erősítésében. Eddig is roppant széles volt a választékuk a világ minden égtájáról érkező, különleges technológiával előállított vitaminbombáknak, idén pedig két új étrend-kiegészítővel leptek meg minket. A termékcsalád egyik új tagja a Dr. Steinberger Energie Plus Étrend-kiegészítő, amely magas dózisban tartalmaz B12-vitamint, valamint a fehérjék építőkövei közül glutamint és szerint.

Mint tudjuk, a megfelelő fizikai és szellemi teljesítőképességhez elengedhetetlen a szervezet ellátása elegendő B12-vitaminnal. Ez a vitamin csak állati eredetű élelmiszerekben található meg, így vegán vagy vegetáriánus étkezést folytatóknak kiemelten fontos a B12-vitamin pótlása. Sőt terhesség, szoptatás, erős fizikai leterheltség, komoly stressz vagy betegség esetén is magasabb dózisban van szüksége a szervezetünknek B12-vitaminból. A másik újdonság a természetes összetevőkön alapuló Dr. Steinberger Immun Plus Étrend-kiegészítő cinkkel, C-vitaminnal és D3-vitaminnal.

Ez az ital vitamin- és ásványianyag-összetételének köszönhetően segít a szervezet cink-, C-vitamin- és D3-vitamin-szükségletét fedezni. A kellemes, gyümölcsös ízvilágából fakadóan pedig gyermekek vitaminpótlására is kiválóan alkalmas. A www.drsteinberger.hu oldalon megtalálható az italok pontos adagolása is.

Kóstold meg Te is az egészséged védelmében!

dr.Steinberger - Segítség az immunrendszerünknek!