Shake, shake, shake! Rázd fel magad a nyárra a Living Foods Shake-jeivel!

Érezted már úgy, hogy nem győzöd követni, hogy most mi is az egészséges? Hogy túl sok energiád megy el arra, hogy megfejtsd, melyik vitamint mikor jó bevenni, mivel jó párosítani? Nyaralás és utazás közben sem szeretnél lemondani a minőségi táplálkozásról? Ha nincs időd a szakácskönyvekre, ha szeretnél néhány napig nem az apró részletekre ügyelni, ha a kikapcsolódás alatt is éltető élelmiszereket fogyasztanál, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a Living Foods csíráztatott alapanyagokra épülő bio, vegán shake-jeivel. 

shake
Az aktív sportos életmódot támogató, magas biológiai értékű narancsos, csokoládés Natúr Sport Vegán Protein Shakeben, valamint a normál és kiegyensúlyozott bélflóra működését támogató, csíráztatott magokból fermentált rostmixet tartalmazó, erdei gyümölcsös Csúcs Rost Shakeben pont az van, ami kell – a legmegfelelőbb ásványi anyag és vitamin kombináció, a legjobb formában. Ha pedig a testsúlycsökkentésre is koncentrálnál egészségesen, könnyedén és éhségérzés nélkül, akkor a napi étrend egy részét helyettesítő Aktív Rizs Diéta Shake lesz a te italporod. A barna rizs alapú élelmiszer 32% fehérjetartalommal, csíráztatott és fermentált formulában tartalmazza mindazt, ami egy jókedvű nyári diétához kell.
A cukor, tartósítószer és mesterséges anyagoktól mentes, élettel teli finomságokat bárhová magaddal viheted, egyszerűen elkészítheted a legelfoglaltabb hétköznapokon, vagy a leglustább hétvégéken is, hogy mindig a legjobb formában lehess. A Living Foods csíráztatott shake-jei nemcsak finomak, hanem tápláló komplex élelmiszerek. Az egyedi, kontrollált csíráztatási eljárás eredményeképpen aktív mikroelemekben gazdagok, ennek következtében hozzájárulnak az emésztés és a szervezet normál, kiegyensúlyozott működéséhez többek között a bennük található B-vitaminoknak, magnéziumnak, vasnak, C-vitaminnak, kalciumnak, cinknek, réznek és szelénnek köszönhetően.

Most minden shaket 2500 Ft kedvezménnyel vásárolhatunk meg! A kupon a livingfoods.hu oldalon váltható be korlátlan számú termékre 2019.július 31-ig a következő kuponkód megadásával: CSAM1906

shake

 
 

Olvasd el ezt is!

nyár
EGÉSZSÉGESEN NYÁRON IS – EZEKRE FIGYELJ A MELEG ÉVSZAKBAN
Végre, végre itt a nyár! Végre elővehetjük a szellős, nyári ruhákat, a porosodó bikiniket, süttethetjük magunk a napon és rengeteg szabadtéri programot csinálhatunk. Azonban nem árt odafigyelni arra, hogy mindent csak mértékkel és odafigyeléssel tegyünk, hiszen pillanatok alatt történhetnek nem várt következmények: egy kis leégés, napszúrás, gyomorrontás, fertőzés…