Spealty – Kekszbe zárt egészség

A decemberi Csak a Mentes vásár nem csupán a programok miatt lesz elképesztően izgalmas, hanem, mert több olyan új termék itt mutatkozik be, amit eddig még sehol nem lehetett megvásárolni. Ilyen újdonság lesz a Spealty BIO tönkölylisztből készült keksz család is, amit óriási várakozás övez.


Már a név is arra utal, hogy itt valami egészséges készül. A „spelt” a tönkölybúza angol megfelelője, míg a „healthy” az egészségesé, és ezek összeolvadásából jött létre a Spealty.
Nem csak a keksz neve izgalmas, hanem a megszületése is: Éles György és felesége nem kis fába vágták a fejszéjüket, amikor eldöntötték, hogy megalkotják a tökéletesen finom és egyben egészséges kekszet. A tönkölybúzára azért esett a választásuk, mert ez a gabona egy lassú felszívódású, értékes vitaminokat, esszenciális aminosavakat tartalmazó, magas fehérje forrás. Addig kísérleteztek a különböző receptúrákkal, míg végül sikerült megalkotniuk ezt a prémium minőségű keksz triót.
 
Az inzulinrezisztensek és cukorbetegek jól tudják, hogy milyen nehéz jó minőségű, teljesőrlésű gabonából készült kekszet találni, amit valóban jóízűen lehet elfogyasztani. A Spealty most kétféle laktózmentes és egy vegán keksszel örvendezteti meg a vásárra kilátogatókat, ahol limitált, karácsonyi díszdobozos kiadással és kóstolóval várnak mindenkit.
A kék színnel jelzett Energy a BIO teljeskiőrlésű tönkölyön kívül még laktózmentes gouda sajtot és vajat, fekete és fehér szezámmagot, lenmagot és mákot tartalmaz. Azontúl, hogy kiváló rost forrás, a magokban lévő B-vitamin a koncentrációban is segít. A narancsszínt az Enjoy névre hallgató keksz kapta, amiben laktózmentes vaj, laktózmentes ementáli sajt és őrölt kömény van. A harmadik keksz a Vitality, a vegánoknak kedvez, ugyanis BIO növényi margarinra és sajthelyettesítőre cserélték az állati eredetű hozzávalókat, és szezámmaggal bolondították meg az amúgy is ínycsiklandó kekszet. Minden keksz BIO minősítésű tönkölybúzából készül, és csak természetes összetevőket tartalmaznak.

mentesség: laktózmentes, cukormentes, BIO, vegán
Web: www.spealty.hu
E-mail: hello@spealty.hu
Facebook: /spealty