Spirit of Pandora – A tasakba zárt természet

Pandora szelencéjének történetét mindenki ismeri, miszerint a szelencéből kiszabadult minden rossz, de a remény és minden, ami jó, az bezáródott. De hogyan kerül Pandora szellemisége egy vitamin- és energia italpor tasakjára? Török Zsolt olyan italporokat álmodott meg, melyek komplex összetételük miatt egyedülállóak, ugyanis 6 féle gyümölcs, 5 féle gyógynövény és 3 féle zöldség kivonatát tartalmazzák a 13 vitamin és 3 ásványi anyag mellett. Vagyis tasakba (szelencébe) zárta mindazt a természetből, ami jót tesz a szervezetünknek. 


A Spirit of Pandora italporok a környezetre odafigyelő, egészségtudatos vásárlók itala. Szerencsére egyre kevesebben választják a műanyag palackos üdítőket, ezért Zsoltéknak is fontos volt, hogy a legkörnyezetkímélőbb csomagolási formát válasszák. Így az ízletes italhoz nem kell más, csak egy kis hideg víz és a saját palackunk. Így a kezünkbe kapjuk a lehetőséget, hogy olyan intenzitású legyen az ízélmény, amilyet mi, vagy gyermekünk szeretne, hiszen csak rajtunk áll, hogy milyen arányban hígítjuk az italporokat. 
Sok szülő küzd azzal, amikor a gyerkőc színes, édes üdítőért ácsingózik. A multivitamin italporból készült ízletes narancs, fekete ribizli vagy málna ízű üdítő egészséges választás, ugyanis nem tartalmaz hozzáadott cukrot, színezéket és tartósítőszert sem, és már 3 éves kortól adható a gyerekeknek. A cékla, sárgarépa és brokkoli kivonattal még extra zöldséget is bevihetünk a szervezetükbe. Az öt féle ízben elérhető energia italporhoz 2 koffein tartalmú gyógynövény kivonatát adták hozzá ahhoz a további 28 összetevőhöz, ami elűzi a fáradtságot és mentális frissességet biztosít.

 

Elérhetőség: 

Weboldal: https://spiritofpandora.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/SpiritOfPandoraHungary/
Youtube: Spirit of Pandora Hungary