Search
Close this search box.

Streetfood mindenkinek! – Cöli Bisztró

Még egy ízletes salátát is kihívás egészségesen és 100%-ban gluténmentesen elkészíteni, nemhogy egy streetfood kínálatot! Manapság egyre több gyermeket is érint a gluténérzékenység, s míg a mentes alapanyagok beszerzése, a Lipóti és Tesco áruházaknak is beszállító, valamint a közétkeztetésben is szerepet vállaló, a legtöbb gluténmentes gyártó cég termékét forgalmazó Amurex GM Hungária Kft-nek is köszönhetően országos szinten egyre könnyebbé válik, addig gluténmentes Bisztrót nem akárhol találni.Cöli

A Szabadság utca 14. szám alatti Budaörsi Élelmiszerallergia Szaküzletben, vagy Budapesten a Nyugati tér mellett, a Jókai utca 40. szám alatti Cöli Bisztróban immár negyedik éve egy cöliákiában érintett család is megtalálja sokunk kedvencét a hamburgert, pizzát, hot-dogot vagy palacsintát. Mert ha őszinték akarunk lenni, nincs palacsintától mentes gyerekkor, itt pedig rögtön vagy egy tucat íz vár rájuk!
 A streetfood mellett a Cöli Bisztro a belvárosban élőkre és dolgozókra is gondolt naponta megújuló ebéd menüjével, gazdag reggeli kínálatával és friss péksüteményeivel.  Sőt a tojás-, szója- és laktózmentes vagy szénhidrátcsökkentett ételeket keresőknek is bőven akad választék az egyre fejlődő és hamarosan galériával bővülő bisztróban. Saját szakácsuk és pékjük mellett cukrászt is foglalkoztatnak, így a helyben készült, gluténmentes tortáikat is jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki kíváncsi arra, milyen az, mikor ízében és állagában is a hagyományos ételek világa köszön vissza. Mert az ízlésünket nem, csak az összetevőket kell megváltoztatni, ha egyszer az egészségünk úgy kívánja.
Cöli
Ebben megbízható társ immár 13 éve a Cöli Bisztrót is megálmodó Amurex GM Hungária Kft. Szabolcs Pétert, a cég ügyvezetőjét bizonnyal a magyar Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Elnöksége által 2018-ban kiosztott Év Vállalkozója díj is motiválja abban, hogy újabb és újabb partnereket, viszonteladókat találjon, és, hogy az Élelmiszeripari Ágazati Készségtanács elnökeként az ételallergiával és komoly érzékenységekkel élők szükségleteit és igényeit egyre inkább fókuszba emelje. A gluténmentes étkezés ugyanis örök életre szól!
Cöli