Stresszoldás csúcstechnológiával

Natessence

A Natessence neve sokak számára ismerősen csenghet, náluk mutattuk be korábban a liofilizálást, vagyis más néven fagyasztva szárítást és víztelenítési eljárást, amely segítségével megőrzik a gyümölcsök és zöldségek magas vitamintartalmát, beltartalmi értékeit, ízeit és aromáit. És ebből állítják elő a különböző gyümölcs- és zöldségporokat, amelyek koncentrált hatóanyag-tartalmukkal támogatják az egészségtudatos életmódot.

De vajon hogyan nyerhető ki a növényekből az olaj úgy, hogy az összetevők ne sérüljenek? Bár elsőnek ez hihetetlennek tűnhet, ma már van rá megoldás. Számos előnyös tulajdonságuk miatt terjednek az ún. szuperkritikus extrakció módszerei a növényi drogok kivonási eljárásai között. De mit is jelent ez az eljárás? A szuperkritikus extrakció egy olyan tiszta és hatékony módja a kivonatok készítésének, ami megőrzi a növények természetes tulajdonságait. Népszerűségük méltán jelentős, mert nagymértékben hozzájárulnak az emberi fogyasztásra szánt élelmiszerek és gyógyszerek biztonságosabb alkalmazásához, a termékek összetétele nem károsodik, és a környezet sem szennyeződik.

Nyáron nem csupán a testünknek, hanem az elménknek is szüksége van nyugalomra és pihenésre. Egy különleges új termékkel rukkol elő most a Natessence a nemkívánt stressz oldására, ez pedig a citromfűkivonat. A citromfű az egyik leggazdagabb flavonoidforrás, mely kiválóan oldja a stresszel teli életvitellel járó feszültséget, ezáltal hozzájárul a stressz által okozott megbetegedések kialakulásának megelőzéséhez. A bio kivonat segít fenntartani a pozitív hangulatot és a jó kognitív képességeket, hozzájárul az optimális relaxációhoz, támogatja a pihenést, valamint a jó mentális és fizikai közérzetet. Ráadásul úgy oldja a stresszt, hogy közben nem érzünk álmosságot vagy fáradtságot.
A nyár másik nagy meglepetése, hogy most számos termékhez akciós áron lehet hozzájutni, így mindenképpen érdemes mielőbb rákattintani a Natessence weboldalára!

Natessence - Alma