Szafi Reform termékcsalád

A paleo életmód követőinek, a gluténérzékenyeknek, a tejfehérje érzékenyeknek, azoknak, akik elvi, vagy egészségügyi megfontoltságból a szénhidrátcsökkentett ételeket preferálják, a megfelelő étrend összeállítása körülményes folyamat lehet. Azoknak, akik egészségügyi okok miatt kerülik a glutént, a tejtermékeket, vagy a szóját, még gondosabban kell összeállítaniuk a mindennapi menüjüket, ellenőrzött forrásból származó, minőségi alapanyagokból kell megfőzniük az ételeiket.


A precízen összeállított, személyre szabott étrend az ételallergiások számára létfontosságú: fájdalmas tüneteik enyhülhetnek, és a későbbi szövődmények kialakulásának esélye minimalizálódhat. A paleolit életmód követőinek több élelmiszercsoportot is mellőzni kell, mint pl. a gluténtartalmú növények (kalászosfejűek), tejtermékek, hüvelyesek. Ezek helyett ma már sokféle speciális élelmiszer van, amelyek használatával a legtöbb hagyományos étel kivitelezhető, szinte ugyan olyan ízűre, és állagúra, mintha tradicionális alapanyagokból készülnének.
A Szafi Reform nevű termékcsalád minden tagja gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, hozzáadott cukormentes, és paleo életmódba is beilleszthető. Széles választéka lehetővé teszi, hogy szénhidrátcsökkentett, paleo kenyerek, péksütemények, fánkok, tészták, palacsinták, és egyéb finomságok elkészítése ne okozzon nehézséget még azoknak sem, akik nem rendelkeznek konyhai gyakorlattal. A termékcsalád tagjai nem gabona alapú lisztek, és lisztkeverékek, magvak őrleményei, 0 kalóriás édesítők, fűszerek és fűszerkeverékek, csokoládés drazsék, desszertalapok, és szószalapok. Saját fejlesztésű, speciális, szénhidrátcsökkentett, gluténmentes lisztkeverékeink megkönnyítik a mindennapokat!
Lisztkeverékeink olyan arányban tartalmaznak gluténmentes liszteket, hogy könnyűszerrel, minimális plusz hozzávalóval bárki készíthessen belőlük kenyereket, péksüteményeket, stb. Csökkentett kalóriatartalmú, minimális szénhidráttartalmú desszerteket is készíthetsz a Szafi Reform alapanyagokból! A desszertalapjainkból készült finomságokat még vacsorára is fogyaszthatják azok, akik este már nem szeretnének magas szénhidráttartalmú ételeket fogyasztani! A Szafi Reform szószalapokkal a raguk, szószos ételek elkészítése nagymértékben lerövidülhet, mivel a fűszerezésük úgy lett beállítva, hogy a legtöbb ember ízlésének megfeleljen. Minden Szafi Reform szószalap mentes mesterséges színezékektől, ízfokozóktól, tartósítószerektől, aromáktól!
 
Ha ételérzékenység, vagy paleo életmód mellett szeretnél változatosabban étkezni, akkor próbáld ki a Szafi Reform termékcsalád termékeit! Termékek ITT!
Receptek a Szafi Reform termékekhez ITT!