ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT LEGÚJABB HÍREINKRŐL!

Iratkozz fel levelezőlistánkra, így elsőként fogsz értesülni eseményeinkről, akciónkról és egyéb érdekességekről!

Adatkezelési tájékoztató

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Főoldal Magazin

Szeretettel ápolni – Cudy Future

A szeretet egyik legfontosabb kifejező formája az ölelés egy rohanó reggelen vagy egy stresszes nap után. Mindegy, hogy mikor kapjuk, mindig jólesik. Ezt az érzést szeretné átadni a Cudy Future Kft., egy kis nyíregyházi családi vállalkozás, ahol minden a méreganyagmentes, bőrbarát termékek fejlesztéséről, gyártásáról és forgalmazásáról szól. A családban 4 generáció is gondoskodik a kiváló termékekről, Ildikó lányai és szülei a cégen belül, míg kisunokája a Csepke Baby termékek modelljeként segíti a céget.

„Az élet a legnagyobb érték” – vallja Kulcsár Ildikó, a cég ügyvezetője. Vegyészként sokféle vegyszerrel találkozott, és ezután jutott arra az elhatározásra, hogy olyan termékekkel szeretne foglalkozni, amelyek környezetbarátok, hozzájárulnak a tiszta, egészséges otthon és munkakörnyezet kialakításához, ugyanakkor a legkevesebb teret vonják el az élővilágtól és minimális az ökológiai lábnyomuk.  

Kezdetben mosógélt, öblítőt és mosogatószert készítettek, de hamar kibővült a választék, így most már tisztítószerek, szappanok, kozmetikumok és babatermékek is kaphatóak náluk. 

A gránátalma termése és virága a szeretetet jelképezi, nem véletlen, hogy náluk is bekerült az alapanyagok közé. Így alkották meg nemrég a gránátalmás mosógélt, ami kukorica- és kókuszolaj felhasználásával készült, természetesen klór-, foszfát- és parabénmentesen. A ruhák selymesek és illatosak lesznek, ezért nincs szükség öblítő felhasználására, és segíti azok színének megtartását is. 

A ruhák színe mellett otthonunk tisztán tartása is hasonló odafigyelést igényel, ebben nyújt segítséget a Naturcleaning Biosept tisztítószer, amely rozmaring- és levendulaolaj-tartalmának köszönhetően távol tartja a kórokozókat, és biztosítja a tökéletes higiéniát és tisztaságot az egész háztartás számára. 

Élj ma úgy, hogy legyen holnap címmel pedig egy kampányt is hirdet a cég, bízva abban, hogy közösen még többet tehetünk a környezetünkért!

Mentesség: vegán, parabén- és pálmaolajmentes

Elérhetőség:  naturcleaning.hu

Facebook: @naturcleaning.cudyfuture

Instagram: @naturcleaning.cudyfuture

 

Leave a Comment

Secured By miniOrange