Search
Close this search box.

SZŐLŐ! Mit szeretünk benne azon kívül, hogy finom?

Az egyik leghedonistább gyümölcs kerül ma terítékre. Ráadásul Posta Reni egy látványos, ugyanakkor villámgyorsan elkészíthető desszertet is hozott – akár forralt bor helyett.
szőlő
Fotó: Simenyi Gergely

NÉZZÜK MOST A SZŐLŐ LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGAIT!
  • Gazdag C- és B6-vitaminban, káliumban, kalciumban, magnéziumban, illetve niacin- és bioflavonoid tartalma is jelentős.
  • Tisztítja az érfalakat, segít az érelmeszesedés és a vérrögképződés megakadályozásában, illetve a szívizmok rugalmas működésében.
  • Ne félj a szőlő magjától, érdemes azt is elfogyasztani a gyümölccsel együtt, mert vírus- és baktériumölő hatása magas, illetve a trombózis és a káros koleszterin természetes ellenszere!
  • A jó minőségű vörösbor nagyobb mennyiségben az egészségedre ártalmas, ám rendszeres és mértékletes fogyasztása a szakértők szerint véd a vírusok, a baktériumok és a rákos megbetegedések ellen.

ÉS A KEDVENC
SZŐLŐS DESSZERTEM ITT!

Posta Reni

cukor-, glutén-, tejmentes receptek és étrendek fejlesztője
fogyókúrás tanácsadó,
a paleohedonista életmód képviselője