Táplálékallergia Centrum – professzionalizmus az utolsó morzsáig

„A korlátok ösztönzik a kreativitásunkat.” –olvashatjuk a Táplálékallergia Centrum, vagyis a TAC megújult www.oldmillers.com címen elérhető weboldalán. A tulajdonos, Tóth Domonkos pedig jól ismeri testvére történetén keresztül, milyen az, amikor nehéz beszerezni egy komoly ételallergia esetén a megfelelő minőségű ételeket.Táplálékallergia

Nagyon találóan így fogalmaz: „egy gluténérzékeny ember számára a megfelelő pékáru olyan, mint a gyógyszer.” Legyen szó egy ízesített rusztikus kenyérről vagy a képviselő fánkról a Táplálékallergia Centrumnál, az akkreditált laboratóriumi mintavételnek is köszönhetően az alapanyagok beszerzésétől, az előállításon és a sütésen keresztül a tárolásig nagyon magas minőségbiztosítás szerint történik minden. 
A világ végére is elmennének a legjobb lisztért, az elérhető legjobb technikákért, de mindez kevés lenne az Old Millers’ receptjei és tapasztalata nélkül. A tökéletesre fejlesztett pékáru- és süteményreceptjeiket videókon is elérhetővé tették, így segítve a gluténmentesen táplálkozókat abban, hogy szigorú diéta esetén se kelljen kompromisszumokat kötniük, legyen szó az ízekről, az illatokról vagy a hosszú eltarthatóságról. Emellett a kenyereiket fogyasztó vásárlóik lelkére is figyelnek. Bátorítják az embereket arra, hogy pozitív változásként éljék meg a sokszor kényszerűségből választott új táplálkozási szokásokat. Saját receptúráiknak köszönhetően mindig kisütnek valami gluténmentes újdonságot a fogyasztói igényeket szem előtt tartva.
Táplálékallergia
Így lettek a hozzáadott rostok is állandó összetevői a recepteknek, hogy alacsonyabb fehérjetartalmú, ízletes, ropogós, hosszan eltartható kenyerek, cipók, veknik, sós és édes péksütemények kerülhessenek a polcokra, tej,- tojás- és szójamentes formában is. A még hosszabb eltarthatóságról pedig a fagyasztott termékek gondoskodnak: édes és sós párnák, pizzák, mousse torták, vagy a frissen és fagyasztva is kapható új receptúra alapján készülő kakaós, fahéjas és diós csigák. Az Old Millers’-szel igazán könnyedén tarthatjuk a diétát, mert olyan mintha minden a régi lenne és az egészség is garantált.
 
XIII. Budapest, Vág utca 9.
 +36 30 556 0957
 www.oldmillers.com 
https://www.facebook.com/oldmillers