Te már beszerezted a Csak a Mentes Magazin új számát?

Ahogy minden szülő büszke a gyermekére, úgy engedjétek meg nekünk, hogy mi is elbüszkélkedjünk a Csak a Mentes Magazin második számával, amelyben az előzőnél is teljesebb képet szerettünk volna nyújtani nektek az izgalmas és értéket képviselő hazai vállalkozásokról az egészségtudatos életmód és “mentes” táplálkozás világából.

Ha követtek minket a Facebookon, láthatjátok is, hogy mi minden napunkat annak szenteljük, hogy a hazai “mentes” táplálkozás- és egészségkultúrát építsük. Nem titok, hogy szeretnénk ennek a világszerte terjedő mozgalomnak itthon mi is a hajtómotorjai, közösségszervezői lenni, ezért is jelentkezünk nap mint nap az Olvasóink számára hasznos tartalmakkal.
Nemrég még magunk sem gondoltuk volna, hogy milyen színes és sokrétű világ ez. Mi magunk is napról-napra, hétről-hétre újabb arcokkal, újdonságokkal, figyelemreméltó kezdeményezésekkel, alapanyagokkal és technológiákkal ismerkedünk meg.
A Csak a Mentes Magazinban – és az előkészületben lévő Mentesen Budapesten Magazinban – a felfedezéseink legjavát igyekszünk közvetíteni felétek, az egészséges életmód egyre szélesebb spektrumát lefedve.
Második lapszámunkban még több szót ejtünk a nyers vegán táplálkozás sokak által máig ismeretlen előnyeiről, a gluténmentes étkezés egyre bővülő lehetőségeiről, a fagylaltrajongóknak sem kell aggódniuk, jobbnál jobb fagyik kaphatók már laktóz- és/vagy cukormentesen is.
Ne feledjük, hogy a bőr a legnagyobb méregtelenítő szervünk, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kozmetikumokat használunk. Az életadó elem, az ivóvíz tisztasága pedig kulcsfontosságú abban, ha valaki egy egészségesebb, teljesebb élet megvalósítására törekszik napról napra.
Kiemelnénk továbbá Kutasy Kellyt, aki a Csak a Mentes hosszú távú szakmai partnereként, végzett szakedzőként, táplálkozási, sportolási és életmód tanácsokkal segíti Olvasóinkat az úton a fittség, egészség és állandó jó közérzet felé.
Csak a Mentes életre fel!
Online a magazin megtekinthető!
Személyesen legközelebb a szeptember 22-23-ai hétvégén találkozhattok velünk, a Duna Palotában megrendezett Csak a Mentes Őszi Vásáron!