Téged is vár a nyers nyaralás!

Már javában tombol a nyár hazánkban, egyre többször vágyunk víz közelbe és egyre többször fogalmazódik meg bennünk a gondolat, hogy ’de jó is lenne nyaralni’… na, de 2020 sok mindenben más, mint a korábbi évek. Hol lehet egyszerre biztonságosan, jó társaságban nyaralni? Lehetőleg tengeren? Na meg azért a mentes étkezés is fontos szempont, ugye?

Szakmai partnerünk, Varga István a Nyers Séf immáron 9. alkalommal szervezi meg a Nyers nyaralást a napsütötte görög tenger delfines partjaira, ahol 12 napon keresztül nyersvegán ételkülönlegességekkel várja a résztvevőket.

Nézd meg milyen élményekkel gazdagodtak a tavalyi résztvevők!


A Nyers nyaralás 2020. július 19-30 között kerül megrendezésre a görögországi Platamonas halászfaluban, ami az Olümposz lábainál fekszik. A társaságon kívül a hely azért is különleges, mert nyáron, a napfényes meleg időben egyszerre láthatod előtted a gyönyörű kék színű Égei-tengert, a hátad mögött pedig az Olümposz zöld erdőkkel borított oldalát és havas csúcsát!

ITT a Nyers nyaralás Facebook eseménye


Ha szereted az aktív, fejlődésben gazdag nyaralásokat, akkor a Nyers nyaraláson szeretni fogod az önismereti programokat, na meg az ételkészítő workshopokat!
István friss, színes, tápláló nyersvegán finomságokkal készül, amiket gluténmentes alapanyagokból készítünk közösen! Bőséges reggelik és 4 fogásos ínyenc élményvacsorák várnak ránk! A nyaralás ideje alatt akár meg is tanulhatod a különleges nyersvegán ételek elkészítését!
Az ételeken túl a szállás is különleges élményt nyújt, hiszen a programok többsége egy nagy zöldgyepes, virágos, narancs és pálmafás udvaron lesz megtartva, aminek végében egy szabadtéri, nyitott konyha van, ahol az ételeket fogjuk alkotni.

Ismerd meg Andi élménybeszámolóját


A Nyers nyaralás egyik különleges (opcionális) élménye lesz a közös kihajózás Szkopelosz szigetére, amit a Mamma Mia szigetnek is neveznek, hiszen a világhírű filmet ezen a szigeten forgatták. Az út során meglátogatjuk a film különböző varázslatos helyszíneit és barangolunk a gyönyörű szigeten. Majd egy szuper strandon strandolunk, ahol akár a hajóból is lehet csobbanni a türkizkék vízbe. A hajóút során eddig mindig találkoztunk delfinekkel is.
Az utazással, szállással és árral kapcsolatban érdeklődni Bali Anitánál vagy a nyersnyaralas.hu oldalon tudsz!

Milyen volt a tavalyi Nyers nyaralás? Nézd meg!


És te készen állsz egy életre szóló önfeledt, vidám görögországi nyaralásra?