Tegyük kellemessé a szürke hétköznapokat!

A tél beköszöntével gyakran sötétben indulunk el dolgozni, és már naplemente után érünk haza, ha pedig az ilyen napok még esősek és borúsak is, akkor muszáj egy kicsi napfényt csempésznünk a hétköznapokba.

Fertőszögi Ágnesnek is ez volt az egyik komoly érve, amikor úgy döntött, hogy útjára indítja a Fagnes márkát.

„Fontosnak tartjuk, hogy amit belélegzel, az ne csak finom, hanem természetes is legyen.”

fagnes logo

Ágnes több éves aromaterápiás tanulmányok elvégzése, illetve franciaországi parfümkészítési alapok elsajátítása után vélte úgy, hogy szeretné életre hívni a márkát. Egyrészt, hogy minőséget adhasson vevői számára, illetve, hogy a vásárlóknak ne kelljen komolyabban foglalkozniuk az illatokkal, csupán élvezhessék wellnessként otthonukban a térparfümök természetes illatát.

A parfümök bioalkoholba ágyazott virágokból és aromás növényekből nyert illóolajok és növényi kivonatok tökéletes szinergiái. Ezek belégzésekor az aromamolekulák az orrunkon keresztül eljutnak a véráramba, ezáltal hatnak a teljes szervezetünkre. A térparfümök mindig egy téma köré csoportosulnak, így van például a Comfort&Relax, ami segít az elalvásban, köszönhetően levendula- és mandulatartalmának, vagy a Concentration, ami menta- és rozmaring-illóolajaival nagyban hozzájárul a koncentráláshoz.

Mivel az alapító szeretett volna az itthon elérhető párologtatókhoz képest egy új vonalat is beilleszteni a botanikai térparfümök mellé, ezért esett a választása a Bloomy Lotus termékcsaládra, amely csoda szép megoldásokat kínál luxus minőségű párologtatókkal. Így tavaly óta a Bloomy Lotus diffúzorok hazai márkaképviseletét, nagykereskedelmi tevékenységét is a Fagnes látja el. Kínálatában meg lehet találni a száraz diffúzort, az ultrahangos aromadiffúzort, vagy éppen a gyerekeknek készült zenélő, Junglefun diffúzort is. Érdemes ellátogatni a webshopba, mert biztosan mindenki talál magának egy olyan térparfümöt, ami fényességet visz a téli estékbe!

Fagnes parfüm