Tejmentes, bio és nagyon finom


The Bridge növényi italok
A The Bridge márka hivatalos magyarországi képviselői az élő ellenpéldái annak a tézisnek, miszerint egyetlen termékcsaládra nem lehet üzletet építeni. A 16 éve működő ISH Food alapítói büszkén mondhatják el magukról, hogy a világszerte ismert és szeretett olasz biomárka, a The Bridge egyik fő partnerei az 52 különböző exportország képviselői közül.

De ne szaladjunk ennyire előre. A 2000-es évek elején járva még egész máshogyan nézett ki az egészségtudatos termékek palettája és elérhetősége Magyarországon. Akkoriban még csak bio- és gyógynövényboltokban voltak elérhetők, elsősorban olyan termékek, mint vitaminok, táplálékkiegészítők, lisztek – egyszóval a napi rohanásban ezek nem jelentettek segítséget az étkezésben.
Sokáig tartott a minden szempontból ideális gyártó kiválasztása, 8-10 cég termékeit is végigpróbálgatták Európa nagy bio expóin, míg rátalálták a The Bridge-re. Mint importőrök komolyan veszik a márka hazai képviseletét: rendszeresen járnak ki a gyártóhoz Olaszországba, és személyes jó viszonyt ápolnak a családi vállalkozás tagjaival. Talán még őket is meglepte az a fajta odaadó hozzáállás, ahogyan a The Bridge termékei készülnek, az egész olasz gasztronómiára jellemző maximalizmussal és a minőségre való feltétlen törekvéssel. Két fő alapanyaga ezeknek a termékeknek a Pó-síkság adta kiváló minőségű biorizs és a palackozásra is alkalmas alpesi forrásvíz, bizonyítva, hogy a kiemelkedően finom ízekhez elengedhetetlenek a tiszta forrásból származó összetevők. Ma már itthon is sokféle The Bridge bio ital, desszert és főzéshez használható krém közül választhatunk, amelyeknek a finom ízük mellett a teljesen kiegyensúlyozott, kiszámítható minőség is nagy erényük.
A gyártó egyik alapelve a “less is more”, azaz a “kevesebb több”: művi adalékanyagok nélkül, a természet adta éltető és egészséges hozzávalókból készülnek. A magas szárazanyagtartalom pedig azt mutatja, hogy az értékes tápanyagokkal teli rizst, zabot, kókuszt, quinoát, hajdinát, tönkölyt és brazil diót magas arányban tartalmazzák ezek a certifikált biotermékek.
Vigyázat, aki egyszer kóstolta, könnyen lehet, hogy örökre a The Bridge termékeit akarja majd fogyasztani!
Weboldal: www.tejhelyettesito.hu
Facebook: www.fb.com/thebridgebio
Telefonszám: +36 70 427 2492