THE BRIDGE BIO -NÖVÉNYI FŐZŐKRÉMEK

Az olasz Lessini-hegység lábánál található The Bridge olasz családi vállalkozás, több mint 23 éve készítette el első, kiváló minőségű, organikus rizsitalát. Szerető odafigyeléssel, folyamatos fejlesztéssel és szigorú szabályozással érte el, hogy mára Európa egyik legnagyobb, legmegbízhatóbb organikus termékeket gyártó cégévé vált. Termékeit állandó, magas minőség jellemzi.

Akár táplálékérzékenység miatt, akár egészségük védelmében választják a tejmentes alternatívákat, a The Bridge Bio főzőkrémek mindenki számára kiváló megoldást nyújtanak. 100%-ban bio, vegán, laktóz-, koleszterin és GMO mentesek, így vegetáriánusok, tejfehérje-allergiások, laktózérzékenyek is nyugodtan főzhetnek-süthetnek velük, mivel mentesek a tejtől, tejszármazékoktól, így a tejcukortól is, hiszen ezek csak állati eredetű tejféleségekben találhatóak. Kizárólag növényi alapanyagokból készülnek, semmilyen állati eredetű alapanyagot és tejszármazékot nem tartalmaznak. Ellenőrzött és minősített ökológiai gazdálkodásból származó összetevőkből, hegyi forrásvízzel készülnek, mesterséges tartósítószer és adalékanyagok nélkül. Ideális termékek, hogy ízletes ételeket, desszerteket készítsünk belőlük!

A növényi alapanyagokból készült rizs, zab és kókusz főzőkrémek”tejszínek” sokoldalúak és egyszerűen beépíthetőek a mindennapi sütés-, főzésbe. Sokan azt gondolják, hogy a növényi „tejtermékek” nem különböznek az állati eredetű, hagyományos társaiktól. Pedig igen! Ez azonban egyáltalán nem baj, ha tudjuk, hogy mi mire használható és így nagyon finom ételeket készíthetünk belőlük! A rizs főzőkrém enyhén édeskés ízével és a kókuszkrém jellegzetes kókusz ízével elsősorban habaráshoz, sűrítéshez, tésztaételekhez, ázsiai fogásokhoz, bársonyos mártásokhoz, levesekhez és különböző pohárkrémek, krémes sütemények készítéséhez alkalmas. A zabkrém pedig szintén habaráshoz, sűrítéshez alkalmas, inkább erősebb fűszerezésű vagy sós húsételek készítéséhez ajánljuk.

 

ISH Food Kft.
H-1222 Budapest, Nagytétényi út 112.
+36/1-793-2289

info@ishfood.hu
www.tejhelyettesito.hu
www.facebook.com/thebridgebio