Több gombóc jéghideg mennyei élvezet

Nomilk

A Nomilk 2016 óta fejleszti egészséges fagylaltjait – nagy sikerrel. Nem könnyű feladat ugyanis krémes, telt ízű, finom fagylaltot készíteni tej és tejszín nélkül.

A Nomilk fagyik tej, répacukor, glutén, szója és tojás nélkül készülnek, így vegánok és paleo életmódot folytatók is bátran fogyaszthatják. A “mentességek” azonban közel sem jelentenek mindig kifinomult ízeket és minőségi alapanyagokat. A Nomilk éppen ebben nagyon erős: náluk a csokoládé ízesítés kiváló minőségű, zsírszegény kakaóból készült kakaómasszát jelent, a vaníliában valódi magok és saját gyártású természetes vanília kivonat található, a gyümölcsös fagyik pedig 40% mangó, illetve 40% málnavelőt tartalmaznak. A fahéj igazi fahéj, a mentás ízesítés valódi, friss mentalevelet takar darált formában.

A finomított cukor nélkül készült édességek esetében mindig kardinális kérdés a cukorpótlás. A Nomilk fagyikat gyümölcsökből és zöldségekből kivont sziruppal édesítik, ami egy mézhez hasonló állagú, rostos, teljesen természetes, és lassabb felszívódású szénhidrátot tartalmazó alapanyag.
A fagylalt, mint tudjuk, a legkisebbeknek, sőt egyes ínyenc négylábúaknak is jár. A Nomilk fagyik bababarátak, például passzírozott, magnélküli málnával készülnek, illetve kutyabarátak, ugyanis a kutyák számára tilos xylitet és eritritet sem tartalmazzák.

A Nomilk fagylaltok egy és többadagos kiszerelésben is kaphatók. Az 5 gombócos  csomagolás egy plusz biztonsági fóliával van ellátva, a 2 gombócos papírpalásttal és a piacon egyedülálló módon a tető belsejében kiskanállal kerül forgalomba, így kényelmesen elkanalazhatjuk útközben is.
Igazi egészséges desszertek: sok rostot és fehérjét tartalmaznak. Az ételérzékenyek, -allergiások, kismamák, sportolók ideális választása, ha az étrendjükbe illeszthető édességre vágynak, finom, tiszta ízekkel, művi adalékok nélkül.
Az értékes beltartalomhoz mérten nem luxustermék: 300 forint alatt jön ki egy gombóc ára. Szlovákiában már kapható és nemsokára Ausztriában is megjelenik a Nomilk, illetve hazai és külföldi viszonteladók, nagykereskedők  jelentkezését is várják. A Mediline, Dieta Life Market, Spar, Interspar és G-Roby hálózatban, valamint számos kisebb bio és reform élelmiszerboltban is megvásárolható!
Weboldal: www.nomilk.hu
Facebook: www.fb.com/nomilk.hu
telefonszám: +36 30 986 6698