Korábban már megismerhettétek a Naszálytej Zrt. által gyártott Toffini tofukat. Aki lemaradt róla, annak érdemes tudnia, hogy a prémium minőségű Toffini tofuk alapanyaga kizárólag magyar nemesítésű, nem génmanipulált, magas fehérjetartalmú étkezési szójabab (Borbála szójafajta). Ez a távol-keleti húspótló élelmiszer a magas fehérjetartalma miatt főleg a vegetáriánus és vegán táplálkozást követők étrendjében foglal el fontos helyet, és most, húsvét környékén kiváló segítséget nyújthat a böjtölők számára is.
A Toffini tofu saját fejlesztésű receptúra alapján 5 különböző ízvilágú tofut kínál hagyományos és bio változatban. A natúr, füstölt, metélőhagymás és chilis (ÚJ ÍZ) ízek mellett az ökológiai termesztésből származó BIO tofukat natúr, füstölt és bazsalikomos (ÚJ íz) ízben tudjátok megvásárolni. Az édesszájúakra is gondoltak, számukra készítették el a mostanra egyik kedvenccé vált citrom ízű, vegán desszertjüket. Kinézetre olyan, mint a túró rudi, de ezt a tejfehérje érzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják, ugyanis a túró helyett tofu van benne.
Aki viszont önmaga szeretné elkészíteni odahaza a tofut, annak csak a fantáziája szabhat határt. Pácolva, szeletelve, párolva, pirítva, grillezve, sütve, kirántva, de akár hamburgerbe vagy pizzára is tehetjük hús helyett, ahogyan „rántott” hús is készülhet belőle. Sőt most már a natúr tofu az édes sütemények egyik kedvelt összetevője is. Tortákban, krémekben kiválóan helyettesíti a mascarponét vagy a túrót. Tartósítószer-, tej-, laktóz- és gluténmentességének köszönhetően szinte minden diétába beilleszthető.
A Toffini tofuk csomagolása tavaly novemberben teljesen új arculatot kapott, és újrahasznosítható műanyag fóliába kerültek a termékek, mivel a vállalkozás számára rendkívül fontos, hogy minél környezettudatosabb megoldásokat alkalmazzanak az általuk gyártott termékek csomagolásánál.
További információkért klikkeljetek a Naszálytej Zrt. weboldalára!