Tudatos, egészséges és finom!

„Egy nemzetközi család vagyunk, Budapesten. A tudatos és egészséges életmód gyakorlói. Rájöttünk, hogy a bio szuperélelmiszerek használata a legfinomabb és legegyszerűbb módja az egészségünk és kedélyállapotunk megőrzésére és javítására” – vallja Elvira és Krisztián a Happy Naturals Superfoods Família két tulajdonosa.

A 2021-ben alapított családi vállalkozás ötlete néhány évvel korábban már felmerült, amikor felfedezték a bio szuperélelmiszereket, sőt nem csak, hogy felfedezték, de a mindennapi étkezéseik részévé is váltak ezek. A szuperélelmiszerek hatása lenyűgözte őket: energikusabbnak és egészségesebbnek érezték magukat és sokkal könnyebben kezelték a stresszt. 

Ezért döntöttek úgy, hogy minél több embernek szeretnénk megmutatni ezen bio növények varázslatos hatásait, amelyek hozzájárulhatnak egy egészségesebb és boldogabb élethez. A Happy Naturals Superfoods Família úgy szolgálja az egészséget, hogy közben az élet minden percét boldogan lehet élvezni.

 Időt és energiát nem kímélve, sokat dolgoztak számos bio beszállító és gazdálkodó termékeinek tesztelésén, hogy a legmagasabb 100%-ban organikus, azaz bio, adalékanyagmentes legmagasabb tápértékű növényi porok kerülhessenek a vásárlók asztalára! A korábban megjelent bio termékek mellé nyárra új bio porkeverékekkel is kedveskednek: ilyen például a DETOXIFY! – ami amellett, hogy felgyorsíthatja az anyagcserét és elősegítheti a szervezet méregtelenítését, még probiotikus hatással is bírhat. Keverd tiszta vízhez vagy gyümölcsléhez és már ihatod is! De újdonság az ENERGIZE! –az energizáló bio porkeverék is, ami szabályozhatja az energiafelhasználást, csökkentheti az étvágyat és segíthet az energiaszint és a teljesítmény fokozásában. Kásához vagy zabpehelyhez adva kiváló! A harmadik új termék az IMMUNIZE! – immunerősítő bio porkeverék, ami serkentheti a vérkeringést, plusz erős gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezhet. És remekül illik egy pohár narancslébe!

Próbáljátok ki! Bővebb információért kattintsatok a webshopjuk honlapjára!