Tudatosan egészséges, egészségesen tudatos


Ha azt szeretnénk, hogy a szervezetünk egészségesen működjön, naponta 40-50 dkg gyümölcsöt és zöldséget kellene elfogyasztanunk a szakemberek szerint. A Dr. Steinberger termékek, amelyekkel 23 éve találkozhatunk idehaza, ebben lehetnek nagy segítségünkre. Az egyik legnépszerűbb természetes gyümölcs- és zöldséglevek – köszönhetően magas minőségű alapanyagaiknak és különleges elkészítési technológiájuknak –, és nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert. Küldetésük az egészséges és mértéktartó étrend és életmód népszerűsítése.
A világ minden égtájáról érkeznek a levek és nektárok javát adó gyümölcsök és zöldségek, amik kizárólag napon érlelődnek, préseléses technológiájuk és kíméletes feldolgozásuk által pedig hasznosanyag-tartalmukat a lehető legnagyobb mértékben megőrzik. A legtöbb Dr. Steinberger gyümölcs- és zöldséglé esetén a napi ajánlott fogyasztási mennyiség éppen ezért 1-2 dl. Leginkább tavasszal érzünk késztetést a megújulásra, hogy megszabaduljunk a tavaszi fáradtságtól, a bennünk felhalmozódott méreganyagoktól, vagy a ránk rakódott felesleges kilóktól. Azonban fontos, hogy csak akkor kezdjünk bele egy ilyen kúrába, ha fizikálisan és mentálisan is sikerült teljesen felkészülnünk rá. A Dr. Steinberger 5 Napos Fitness Program egy dietetikus által összeállított, a szervezet méregtelenítő funkcióit támogató böjt, tisztítókúra. A program elvégzésével energikusabbnak érezhetjük magunkat, illetve csökkenhet a fáradékonyság, levertség és a rossz hangulat érzetünk is. Ilyesfajta tisztítókúrát negyedévente, félévente érdemes tartani. A www.drsteinberger.hu oldalon pedig a levek pontos adagolása is megtalálható.
Ráadásul április 30-ig 10% kedvezménnyel juthatunk hozzá a webáruházban (www.drsteinberger.hu), valamint az akcióban részt vevő patikákban és gyógynövényboltokban. Váljék egészségedre!
Mentesség: vegán
Elérhetőség: 
drsteinberger.hu
Facebook: Dr. Steinberger zöldség- és gyümölcslevek