Új év, új külső, új élmények! 2021-ben váltsd valóra az ideális formád!

Az újévi fogadalmak toplistáját évek óta ugyanaz vezeti: idén lefogyok! A lendület viszont január közepére elfogy, így rendszeresen álom marad a tökéletes bikinitest.
Ha 2021-re te is diétás fogadalmat tervezel, akkor most segítünk, hogy végre meg is tudd valósítani.

A sikeres diétához két dologra van szükség: egy jó diétás módszerre és kellő elszántságra. Az elszántságot csak te tudod megtalálni magadban, de a diétás módszereket illetően tudunk ajánlani valamit. A divatdiéták helyett a következő alkalommal hívd segítségül a Turbó Diéta étkezéshelyettesítő turmixokat, amik egy teljes étkezés kiváltására alkalmasak, tehát lényegesen leegyszerűsítik a dolgod!
A sportfehérjékkel szemben a Turbó Diétában minden szükséges tápanyag benne van, amire a szervezetednek szüksége van: a 40% fehérje mellett tartalmaz rostokat, jó zsírsavakat, a szükséges mennyiségű szénhidrátot, valamint 22-féle vitamint és ásványi anyagot. Ennek a komplex összetételnek köszönhetően nem fogsz koplalni, így kisebb eséllyel adod fel a diétát a célod elérése előtt. 
A turmixokkal az ízek hiánya sem lesz probléma, hiszen a Turbó Diéta turmixok 8 finom állandó ízben kaphatók, és minden évben további limitált kiadású, szezonális ízekkel is bővítik a kínálatot. A turmixoknál a mentesség is egyre nagyobb hangsúlyt kap: az alap 8 íz közül a csokis és a banános turmix gluténmentes, a natúr pedig laktóz- és gluténmentes, csakúgy mint az idei kókuszos limitált íz. Az igazi ínyencek akár keverhetik is az ízeket, vagy bátran válogathatunk a Csigó Zita által összeállított Diétás receptek, izgalmas ízek szakácskönyv 60 reggeli és ebéd receptje közül, ahol szintén jelölve van a tej-, tojás-, glutén- és húsmentesség. 
Ha ennél is többet szeretnél megtudni a diétáról, akkor látogass el a turbodieta.hu-ra, ahol mindent megtalálsz a módszerről, és ahol az ingyenes tanácsadás mellett színes tartalmak, diétás kisokos és diétakalkulátor is vár!