Ultrahanggal a szép bőrért

Ultrahanggal nem csak az egészségügyben dolgoznak, hanem a szépségiparban is. Persze egy-egy kezelésért bizony sok pénzt kell kifizetnie az embernek. De szerencsére most már – szó szerint – a saját kezünkbe vehetjük az irányítást, ha otthonra veszünk magunknak egy ultrahangos gépet.2018

Az ultrahang segít kozmetikai hatóanyagok mélyebb bőrrétegekbe juttatásában, a cellulitisz és narancsbőr kezeléseknél, ránckezelő és bőrfeszesítő alkalmazásnál, illetve használják a makacs zsírfelrakódások megszüntetésére.
A narancsbőr esetén a bőr irha rétegében salakanyagok rakódnak le és egyre nagyobb csomókat hoznak létre. Növekedésük miatt a bőröd felülete lassan narancshéjat utánzó, egyenetlen felületűvé válik. Az ultrahang alkalmas a narancsbőr kezelésére egyrészt helyi keringés fokozó, másrészt kavitációs hatása miatt. Az ultrahang hatására a bőrben levő csomókban apró buborékok keletkeznek, melyek “felszakítják” a csomók falát és kiszabadulnak a káros anyagok, melyet a nyirokrendszer elszállít. Érdemes utána 30-40 perces aktív testmozgást végezni, hogy ne tudjon összeállni a felbontott csomók anyaga.
Az arc fiatalításában is segíthet egy I-TECH Mio-Sonic Ultrahang terápiás készülék, ugyanis az ultrahang hullámok elősegítik a krémek hatóanyagainak könnyed bejutását a bőrbe. Fellazítják a szöveteket és tartós eredményhez segítik hozzá használóját.
Az Endo Plus Service Kft legújabb családtagja a www.terapiashop.hu, mely az otthoni terápiás készülékeink számára kialakított webshop. Magyarországon, egyedülálló módon már azoknak is segítséget nyújtanak, akik az otthoni gyógyulást választják, akár kényelmi funkció miatt, akár azért, mert sérülésük vagy betegségük nem teszi lehetővé a folyamatos mászkálást. Ezek a bármely korosztály számára könnyen használható készülékek egy hosszú távú befektetésnek is tekinthetőek, hiszen a Németországban, Japánban vagy Svájcban készült gépek világhírűek a minőségükről, és garantálják a sok éves hibátlan működést.
FLEXIBILIS ENDOSZKÓPOK SZERVIZELÉSE – ORVOSI ANYAGOK KERESKEDELME – LÖKÉSHULLÁM TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE – FÁJDALOMTERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE – OTTHONI TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK WEBÁRUHÁZA – HASZNÁLT ORVOSI ESZKÖZÖK ÉRTÉKESÍTÉSE
TERAPIASHOP.HU