Ünnepekkor is segít a Dia-Wellness!

Dia-Wellness, PaleOK és Kölyökbarát. Ismerős márkák mindazoknak, akik valamilyen speciális étrendet követnek. Mindhárom brand az m-Gel nevéhez fűződik, akik már közel 30 éve vannak jelen a hazai piacon, és töltik meg sok cukrászda és pékség polcait.

A magyar tulajdonú cég fő célja az volt, hogy olyan termékeket állítsanak elő, ahol a szénhidráttartalom, vagy energiatartalom legalább 30%-kal csökkentett a hagyományos megfelelőhöz képest. Édesítésre legtöbbször almacukrot használnak, amely lassan és egyenletesen emeli a vércukor szintet. A Dia-Wellness termékekkel könnyen be tudja bárki tartani a tápanyagbevitel optimális arányát anélkül, hogy a desszertek öröméről le kellene mondania. A karácsony közeledtével ez pedig igencsak jó hír, hiszen az ünnepi asztalra többféle sütemény is szokott kerülni.

A Dia-Wellness weboldalán szinte zavarba ejtően sok termék közül lehet választani, ami az ünnepekre való felkészülésben jól fog jönni, főleg azoknak, akik még csak most kísérleteznek a mentes életmóddal. Szinte mindent meg lehet találni, ami egy jól felszerelt mentes konyhába, vagy épp kamrába kell: lisztkeverékek, lekvárok, cukorhelyettesítők. A nyári szezonra tej- és cukormentes fagylaltporokkal, parfékkal és hidegen is elkészíthető pudingporokkal rukkolt elő az m-Gel.

 
           

A téli időszakra pedig pár meglévő lisztkeveréküket újították meg, hogy azok még inkább finomak legyenek. A Dia-Wellness megújult glutén- és tejmentes piskóta lisztjéből könnyedén lehet zserbó tekercset készíteni cukormentes baracklekvár, dió és étcsoki hozzáadásával, ami hozza az ünnepi hangulatot az újdonság varázsával együtt. A gluténmentes és szénhidrátcsökkentett linzer lisztből pedig sajttortát, vagy almás pitét, de még karácsonyi fűszeres kekszet is készíthetünk. Az m-Gel termékei a cég webáruházában; a Dia-Wellness, PaleOK és Kölyökbarát címkék alatt pedig országszerte elérhetőek bio boltokban és nagykereskedésekben.

Mentességek: gluténmentes, laktózmentes, tejmentes, cukormentes

 

Weboldal: www.m-gel.hu
Facebook: www.facebook.hu/DiaWellness
Telefonszám: +36 1 233 07 10