Ünnepekre hangolva

Argital

Argital természetes szépség zöld agyag és echinacea gondoskodásávalZöld agyaggal és echinaceával a problémás, pattanásos arcbőr ellen

A szellem, lélek és test harmóniája az, ami az Argital termékek működésében központi szerepet játszik. Ezek a természetes kozmetikumok nem tartalmaznak kémiai összetevőket, sem mesterséges tartósítószereket, és sohasem tesztelték állatokon azokat. A 43 éve működő, világszerte bizonyított olasz biokozmetikai márka echinacea krémje gyorsan segíthet az arcbőr krónikus kivörösödésén, sikeresen bánik el a pattanásokkal, és puhítja, nyugtatja a bőrt. De használható horzsolásra, melegkiütésre és egyéb kisebesedésre is. Összetevőiben 100% bio hatóanyagokból áll, illata nagyon kellemes az eukaliptusz, citrom, verbéna és borsmenta illóolajoknak köszönhetően. Tiszta mandulaolaj is van benne, de tartalmaz még cickafark- és körömvirágkivonatot, és a márka elmaradhatatlan zöld agyag hatóanyagát, amely egyszerre tisztít, méregtelenít és gátolja az öregedést is. Próbáld ki Te is!

Elérhetőség: argital.hu

Doterra

Doterra - Forgó KrisztinaHa valaha élvezted már a rózsa illatát, akkor megtapasztaltad az illóolajok aromás minőségét is. Ezek a természetes, aromás vegyületek magvakban, szárakban, fakérgekben és virágokban is megtalálhatók. Az illóolajokat évszázadok óta használja az emberiség az ételek ízesítésére, szépségápolásban, és az egészségügyi gyakorlatokban. A Doterra illóolajokat nagyon széles körben használják az érzelmi és fizikai jólét érdekében. Egyedülálló olajként, vagy összetett illóolaj-keverékként lehet őket alkalmazni széleskörűen. A folyamatosan megújuló esszenciális olajok pedig mindig kiváló ajándékok lehetnek, nem csak Karácsonykor! Ha pedig szeretnéd Te is kipróbálni őket, igényelj termékmintát vagy rögtön kezdőcsomagot!

Elérhetőség: forgo.krisztina@yahoo.com
www.facebook.com/essentialsforjoy

My Spicy Cup

my spicy cup - Élj szívből, fűszerezz szenvedéllyel!Önmagában a reggeli, forró kávé elkortyolása egy felemelő élmény, de vajon lehet ezt még fokozni? A „My Spicy Cup”-nál igen! A testre és a lélekre különleges módon hat a fűszerek világa, ez inspirálta őket arra, hogy megálmodjanak egy varázslatos kávéfűszer kompozíciót, amelynek tagjai gondosan válogatott minőségű alapanyagokból, hozzáadott cukor, valamint adalékanyag mentesen készültek.
Egy csipet csoda, amellyel különlegessé varázsolhatod a kávézás pillanatait. Ezek igazi szenvedéllyel megalkotott egyedi keverékek a kávézás szerelmesei számára, harmonikus ízvilágokkal fűszerezve.
Élj szívből, fűszerezz szenvedéllyel!

Elérhetőség: www.facebook.com/myspicycup
fuszerbar.hu/my-spicy