Uzsonnáscsomag még soha nem volt ennyire menő!

Roll’eat szendvicscsomagolók

Az igazán gondos anyukák-nagymamák biztos, ami biztos alapon akár több rétegben is becsomagolják a szendvicseket. Ami régen természetes volt, ma már egyre többünknek szemet szúr, ez pedig a felesleges szeméthalmozás.

[mks_col]
[mks_one_half][/mks_one_half]
[mks_one_half][/mks_one_half]
[/mks_col]
De létezhet-e többször használatos szendvicscsomagoló? A Roll’eat esetében nem többszöri, hanem kifejezetten sokszori használatról beszélhetünk: folyamatos igénybevétel mellett akár 5-6 éven keresztül is jó szolgálatot tesznek! A szendvicscsomagolók, ételtasakok és 2 az 1-ben ételtáskák közös tulajdonsága, hogy az emberi szervezetre nem káros – nem bomló, nem oldódó – műanyagból készülnek, kézzel, valamint mosógépben is moshatók, és eszméletlen jó a dizájnjuk.

A Boc’n’Roll szendvicscsomagoló neve a spanyol bocadillo szóból ered, ami szendvicset jelent. Pont úgy kell hajtogatni, akár egy hagyományos, nagyalakú szalvétát, csak éppen a tépőzárral még le is zárhatjuk, illetve kicsomagolás után kis terítőként is funkcionál. Bármilyen szilárd ételt bele lehet rakni, ami nagyobb darab (szendvicsek, gyümölcsök). Kifejezetten nassolnivalókhoz találták ki a Snack’n’Go “nasitasakot”, amiben magunkkal vihetünk kekszet vagy éppen diákcsemegét is, de akár egy toastkenyérből készült szendvicsnek is ideális. A Snack’n’Go Tube egy úgynevezett “kéz nélküli” tároló, amely úgy működik, akár egy kis feldobható sátor, magában megáll egy vízszintes felületen, a szája így könnyen hozzáférhető. A kutyatartók kedvence is, kialakításánál fogva ugyanis ideális jutalomfalattartó (játék közben könnyű belenyúlni).
És a szabadtéri falatozásnak ezzel nincs vége. Az Eat’n’Out ételtáska szlogenje igen beszédes: “az asztal terítve”. Ez egy igazi okoscucc: az előbbi termékek minden jó tulajdonsága (folttaszító réteg, kompaktság, moshatóság) mellett hőszigetelő réteggel is rendelkezik.

2018 van, elfelejthetjük az akár napi rendszerességben szemetet termelő papírszalvéta, alufólia, celofán csomagolásokat – szavazzunk a sokszor használatosra, szavazzunk a bolygóra!
A budaörsi Mountex boltban, a Bijó áruházakban, a Zöldpolc, Ökokuckó és BioSziget üzletekben, a pozsonyi úti Kookta üzletben, a debreceni Mamami és Cekkerboltban és az alábbi webshopból is beszerezhetők: www.utipoggyasz.hu és www.temiti.hu.