ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT LEGÚJABB HÍREINKRŐL!

Iratkozz fel levelezőlistánkra, így elsőként fogsz értesülni eseményeinkről, akciónkról és egyéb érdekességekről!

Adatkezelési tájékoztató


Főoldal Magazin

Uzsonnáscsomag még soha nem volt ennyire menő!

Roll’eat szendvicscsomagolók

Az igazán gondos anyukák-nagymamák biztos, ami biztos alapon akár több rétegben is becsomagolják a szendvicseket. Ami régen természetes volt, ma már egyre többünknek szemet szúr, ez pedig a felesleges szeméthalmozás.

De létezhet-e többször használatos szendvicscsomagoló? A Roll’eat esetében nem többszöri, hanem kifejezetten sokszori használatról beszélhetünk: folyamatos igénybevétel mellett akár 5-6 éven keresztül is jó szolgálatot tesznek! A szendvicscsomagolók, ételtasakok és 2 az 1-ben ételtáskák közös tulajdonsága, hogy az emberi szervezetre nem káros – nem bomló, nem oldódó – műanyagból készülnek, kézzel, valamint mosógépben is moshatók, és eszméletlen jó a dizájnjuk.

A Boc’n’Roll szendvicscsomagoló neve a spanyol bocadillo szóból ered, ami szendvicset jelent. Pont úgy kell hajtogatni, akár egy hagyományos, nagyalakú szalvétát, csak éppen a tépőzárral még le is zárhatjuk, illetve kicsomagolás után kis terítőként is funkcionál. Bármilyen szilárd ételt bele lehet rakni, ami nagyobb darab (szendvicsek, gyümölcsök). Kifejezetten nassolnivalókhoz találták ki a Snack’n’Go “nasitasakot”, amiben magunkkal vihetünk kekszet vagy éppen diákcsemegét is, de akár egy toastkenyérből készült szendvicsnek is ideális. A Snack’n’Go Tube egy úgynevezett “kéz nélküli” tároló, amely úgy működik, akár egy kis feldobható sátor, magában megáll egy vízszintes felületen, a szája így könnyen hozzáférhető. A kutyatartók kedvence is, kialakításánál fogva ugyanis ideális jutalomfalattartó (játék közben könnyű belenyúlni).

És a szabadtéri falatozásnak ezzel nincs vége. Az Eat’n’Out ételtáska szlogenje igen beszédes: “az asztal terítve”. Ez egy igazi okoscucc: az előbbi termékek minden jó tulajdonsága (folttaszító réteg, kompaktság, moshatóság) mellett hőszigetelő réteggel is rendelkezik.

2018 van, elfelejthetjük az akár napi rendszerességben szemetet termelő papírszalvéta, alufólia, celofán csomagolásokat – szavazzunk a sokszor használatosra, szavazzunk a bolygóra!

A budaörsi Mountex boltban, a Bijó áruházakban, a Zöldpolc, Ökokuckó és BioSziget üzletekben, a pozsonyi úti Kookta üzletben, a debreceni Mamami és Cekkerboltban és az alábbi webshopból is beszerezhetők: www.utipoggyasz.hu és www.temiti.hu.

Leave a Comment