Változatos és minőségi étkezés egészségünkért

2005-ben azzal a céllal indult el a Salty & Sweet Kft., hogy kiváló minőségű élelmiszereket forgalmazzon a magyar fogyasztók számára. Meggyőződésük, hogy a minőségi élelmiszerek fogyasztása az egészséges életmód alappillére.

Már kezdetben segítették a kiváló minőségű tejtermékeket gyártó kis magyar cégek termékeinek forgalmazását. Jelenleg Belgiumból friss tejszínből, tradicionális eljárással készült vajakat (Rochefort, Polders, Grand Prés, Adrienne Hills, Camargue), Olaszországból (Grand Moravia) olasz kemény és félkemény sajtokat és vajakat, Lengyelországból tejtermékeket (Bakoma) és húsipari termékeket (Berlinki, Morliny), Franciaországból (LAITA) tradicionális francia típusú sajtokat importálnak.

SaltyandSweet

A vegán fogyasztók számára a minőségi élelmiszerek fogyasztása még fontosabb. A magas minőségű növényi fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok, zsiradékok, elemi rostok harmóniája kiemelt jelentőségű. Ezeket szem előtt tartva kezdték meg Vegán élelmiszer-választékuk kialakítását. A sajtok helyettesítésére Franciaországból a Vegan Life termékeket hozták el a magyar fogyasztók számára. A kiváló minőségű fehérjét csicseriborsóból nyerik ki. A termék koleszterinmentes és rostokban gazdag, így nem csak a vegán étrendet követők számára ajánlják. Hő hatására szépen olvad. Jelenleg italian style (mozzarella jellegű), holland style (edami, gouda jellegű) és british style (vörös cheddar jellegű) sajtok helyettesítésére érhető el. Az édesszájúakra is gondoltak, nekik Lengyelországból a minőségi termékeiről ismert BAKOMA cég AVE VEGE termékeit hozták el. A kókusztejből készült desszerteket, illetve élő vegán joghurt baktériumkultúrát is tartalmazó vegán „joghurtokat” csokis, csokis-meggyes, sós karamellás, kávés és különböző gyümölcsös változatokban vásárolhatják meg a fogyasztók. Érdemes mindent megkóstolni!