Varázslatos csokoládékülönlegességek

Chocohause - Varázslatos csokoládékülönlegességek„Minden termékünk a legjobb minőségű alapanyagokból, kézzel készül. Javasoljuk, hogy élvezze az édes és rendkívül finom ízek különféle kombinációit, hogy egy pillanatra elszakadjon a valóságtól.”

Ezt vallja Halász Amália, a Chocohause megálmodója, aki 2012-ben kezdett el csokoládékat készíteni a nagymamája receptje alapján, és azokkal különböző vásárokba járni. Az öröm és az élvezet megosztásának vágyából indult ki 2018-ban a Chocohause, ugyanis ekkor nyitották meg laboratóriumukat, ahol folytatták a különleges édességek alkotását. A csokoládé kiváló minőségét az elkészítéséhez használt kakaóbab adja, illetve a receptek legfőbb összetevője, a vaj és a tejpor, ahogyan a nagymamája tanította. Náluk nincsen mesterséges édesítőszer vagy aroma, csupán szeretet és egyedi csokoládé. A kezdeti termékpaletta a vásárlói igényekkel együtt folyamatosan fejlődött. A választéknak pedig csak a vásárlói igények szabhatnak határt: éppúgy találunk náluk eredeti házi csokoládét és fehér házi csokoládét, mint áfonyával, dióval, mazsolával, kávéval, Oreóval, levendulával vagy akár rózsaszirmokkal, narancsvirággal, fagyasztva szárított gyümölccsel vagy chilivel ízesítettet. Sőt van vegán és cukormentes csokoládéjuk, de olyan is, ami mézzel vagy spirulinával készül.

Chocohause - Varázslatos csokoládékülönlegességekTavaly szeptemberben – 9 kolozsvári év után – 3 gyermekével áttette a székhelyét Csíkszeredába. A csokoládékkal még mindig jár vásárokra, és elindult a nemzetközi piacok felé is. Olyannyira, hogy szeptember óta már Magyarországon is elérhetőek ezek a különlegességek. Az értékesítéshez várják további partnerek jelentkezését, akik szívesen árulnák ezeket a házi finomságokat. És vásárról vagy boltról legyen szó, a Chocohause-nál a környezetvédelemre is nagy figyelmet fordítanak, éppen ezért nem használnak az eladások során semmilyen műanyag csomagolószert. Nézzétek meg a webshopot, és válasszatok Ti is egyet a házi csokik közül!

Email: chocohause@chocohause.ro
Tel.: +3620 943 3415