Vega-Ház az Európai Iskolagyümölcs-és Iskolazöldség-Programban

A Vega-Ház Kft. 2009 óta résztvevője az Európai Iskolagyümölcs-és Iskolazöldség-Programnak. A Program keretein belül a tanulók heti rendszerességgel térítésmentesen kapnak zöldséget, gyümölcsöt, 100%-os gyümölcslevet, amely azt hivatott elősegíteni, hogy a gyermekek körében egészséges táplálkozási szokások honosodjanak meg.


Kezdetektől fogva az a szándék vezérelt minket, hogy minőségi munkákkal kiemelkedjünk a többi beszállító közül. A stabilitást nyújtó, bevált gyakorlatokat megtartva a szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítjük, így a velünk leszerződő intézmények egy komplex egészséges életmódra ösztönző csomagot kapnak rendezvényekkel, ajándékokkal, interaktív játékokkal, támogatásokkal.

Magyar termékeket szállítunk, Magyarországon, magyar munkaerővel megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket, melyek nagyon ízletesek. Egyre nagyobb teret kap cégünknél a biogazdálkodás, a biotermékek előállítása, mind a gyümölcsök, mind a zöldségek területén.

Törekszünk a minél színesebb termékkínálat kialakítására. A kiszállított termékek között szerepel az alma, körte, szilva, őszibarack, paradicsom, paprika,  sárgarépa, amelynek frissességét az Európai Unió által elismert magas minőségbiztosítási rendszert (IFS Food Standard) alkalmazó Garden TÉSZ biztosítja. A 2 dl-es Garden Juice 100%-os gyümölcs- és zöldségleveink alma, körte, őszibarack, meggy és sütőtök ízekben tartósítószer, mesterséges színezék és hozzáadott cukor nélkül készülnek. Egy kíméletes hőkezelési eljárással tartósítunk, a lehető legtöbbet megtartva a gyümölcsök és zöldségek természetes vitamintartalmából. Felelősséget érzünk az iránt, hogy a gyerekek környezetbarát és fenntartható módon előállított és élelmiszerbiztonsági szempontból is garantáltan jó minőségű, egészséges terméket fogyasszanak.

Rendszeres támogatást nyújtunk az általunk ellátott intézményekben megrendezésre kerülő eseményekhez (farsangi bál, szülők-nevelők bálja, különböző versenyek).

A nagy múltú, biztos alapokon fekvő Garden Cégcsoport folyamatos fejlődésének köszönhetően lehetőség van az eddig nyújtott magas minőség és megbízhatóság fenntartása mellett egyre több iskola ellátására. Örülünk, hogy a Program keretében hozzájárulhatunk a gyermekek egészséges táplálkozásához, napi vitaminszükségletük fedezéséhez.

Elérhetőségek:
Vega-Ház Kft.
www.gardeniskola.hu
Facebook: https://www.facebook.com/gardeniskolagyumolcs/
@gardeniskolagyumolcs
E-mail: iskolagyumolcs@gardencsoport.hu