Krém:
  • 1 cs kókuszos pudingpor
  • 1 cs vaníliás pudingpor
  • ízlés szerint édesítő
  • 2 dl Schlagcreme natút tejszín
  • kb 3 dl kókusztej
  • 10 dkg kókuszreszelék
  • + mentes csokoládé olvasztva
  • + 2 dl Schlagcreme natút tejszín + 1-2 ek kókuszreszelékkel felverve
Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd jó alaposan kikeverjük. Két darab piskótát sütünk belőle.
A krémhez a tejszínen kívül mindent kikeverünk, majd sűrűre főzzük, majd felverjük a tejszínt és belekeverjük.
Ha kihűltek a piskóták, akkor megtöltjük, úgy, hogy a tetejére is maradjon egy kis krém.
Majd legvégül a kókuszos tejszínnel bevonjuk.
Egy éjjelre a hűtőbe tesszük, másnap csokival stb.. díszítjük.
 

Kiss Mona

monakonyhaja.hu
www.facebook.com/monaelete/