Vegán grillparti

Vegán grillparti - Aldi

Tavasszal és nyáron a családi, baráti összejövetelek egyik legjobb formája a grillparti. A közös kerti sütögetés vegán módra sem igényel túl sok előkészítést. A tárcsán, grillen sülő finomságok mellé csak néhány jól összeválogatott alapanyagból készített saláta, friss péksütemény és hideg ital szükséges.

Előétel vagy desszert helyett: hideg gyümölcsleves
Az édes, krémes levesekben az a jó, hogy előre elkészíthetőek, és jól behűtve előételként vagy akár könnyű desszertként is kínálhatóak. A friss gyümölcsökhöz csupán izgalmas fűszerezés és egy kis édesítés kell, valamint a krémességet, a selymes, lágy textúrát adó DR. OETKER Creme Vega vegán növényi krém.

Grillerek gazdag salátákkal!
A vegán grillpartik sztárja lehet a fűszeres ízű és illatú JUST VEG! Vegán frankfurti, ami grillezve önmagában is kitűnő, de SNACK TIME klasszikus Salátamixbe vagy gazdag póréhagymás, olívabogyós, illetve kukoricás Salátatálba keverve is tálalható.

Szendvicsbe komponált fogások
A vegán grillereket, sült zöldségeket, vegán sajtokat – például a VIOLIFE Natúr vegán tömböt – szendvicsekbe is komponálhatjuk. Az ALDI AZON MELEGÉBEN látványpékségében frissen sütött teljes kiőrlésű, többmagvas vegán croissant vagy a HAPPY HARVEST zöldségekkel dúsított Veggie Wraps tésztalapjai közé is kerülhet a frissen sült finomságokból.

Vegán grillparti - Aldi

Szószból sosem elég!
A sültek mellé és a szendvicsekhez is remekül passzolnak a BBQ Ínyenc szószok; a chili, az édes chili és a barbecue vegán mártások kellemesen harmonizálnak a füstös ízekkel. A LE GUSTO tojás nélküli majonézzel pedig a különféle saláták, szendvicsek még gazdagabbá tehetőek.