Search
Close this search box.

Vegán kincsek a Cerbonánál

Tudtad, hogy a Cerbona termékek nemcsak idehaza, de több mint 28 országban megtalálhatóak? És azt, hogy a több mint 30 éves múltra visszatekintő cég a jól ismert müzliszeletek mellett már több évtizede készít egyéb termékeket is, mint például gabonapelyhet, müzliket, de a termékcsalád része még többfajta zabszelet, zabkása és zabpehely is? Sőt, mivel a Cerbona számára nagyon fontos, hogy készítményeivel támogassa az egészséges életmódot, egy ideje már funkcionális élelmiszerek gyártásával is foglalkozik. Így kerültek a gyártósoraikról a boltok polcaira a különböző gluténmentes és vegán termékek. 

A Cerbonával nem kell lemondani a finom gluténmentes vagy éppen vegán falatokról! 2019-ben jelent meg 2-féle glutén- és laktózmentes zabszeletük, azóta pedig van már zabkása, gabonapehely és gabonagolyó is. Számos termék csomagolásán nem csupán a gluténmentesség hanem a vegán logó is helyet kapott. A vegán termékek között van szelet, kása, müzli, így több termékkategóriában is lehet kedvencet találni.  Áprilisban egy újabb vegán tag érkezett a  gluténmentes családba, az almás-fahéjas zabkása, és a jövőben tovább bővül a Cerbona vegán szortimentje. Így most már a vegán táplálkozás követői is nyugodtan tudnak válogatni a Cerbona termékei közül. Nem kell lemondani a finom ízekről. 

 

A cég tapasztalatai szerint a magyar fogyasztók egészségtudatosságuk miatt egyre jobban figyelnek a termékek cukortartalmára is, így szinte minden termékkategóriából gyártanak már hozzáadott cukor nélküli, illetve csökkentett cukortartalmú verziót is. Érdemes meglátogatni a webshopjukat, és szemezgetni a válogatott, egészséges finomságokból! A Cerbonabolt.hu oldalon a Cerbona saját termékei mellett más gyártók egészséges termékeit is megtalálhatod, így egy helyen be tudod szerezni az egészségtudatos táplálkozáshoz szükséges élelmiszereket.