Search
Close this search box.

Vegital Te(l)jes élet tej nélkül

 

Vegital
Te(l)jes élet tej nélkül
Halászi Ildikónak, a Vegital tulajdonosának először a kislánya lett tejérzékeny, majd ő is. Hozzá hasonlóan egyre többen döntenek úgy kényszerből vagy önkéntesen, hogy teljesen száműzik a tejet az étrendjükből.
A Vegital növényi tejhelyettesítő italokat készítő gépeket gyártat, és receptúrákat fejleszt hozzájuk.
A gyárral együttműködve fejlesztik a készülékeket is, hogy azok egyre inkább kiszolgálják a fogyasztói igényeket.
A legkedveltebb tejhelyettesítők, a rizstej, zabtej, kókusztej, mandulatej, az üzletekben rendkívül drágán kaphatók. Egyre többen ébrednek rá, hogy géppel olcsóbban, gyorsabban, egyszerűbben előállítható a finom, saját ízlés szerint alakított ital, mintha a tűzhely mellett állva kevergetnék, darálnák, majd szűrnék a növényi “tejeket”. A gépi megoldással az alapanyagnak csak egy kis részére van szükség a tűzhelyen főzötthöz képest.
A “tejek” előállításakor visszamaradt szűrlemény finom, rost dús kásaalapanyag, de akár sütemény, vagy kenyér is készülhet belőle.


A Vegital hazánkban egyedül álló, hűtővel ellátott fermentáló készülékével új utak nyíltak a növényi tejföl, kefir és joghurt készítésében.
Egy különleges, 30 funkciós szakácsrobotot is kínálnak, amely a lekvártól a pizzán át a joghurtkészítésig egy sereg konyhai feladatot képes ellátni úgy, hogy keveri is az ételt helyettünk.
A Vegital nem engedi el vásárlói kezét, segítőkész közösséget építettek ki a Facebookon, a „Vegital, ahogy mi szeretjük” elnevezésű zárt csoportban, ahol információ és receptcsere folyik barátságos közegben. Érdemes feliratkozni a hasznos tanácsokat, recepteket, videókat tartalmazó hírlevelükre is. Közös cél a finom, éltető növényi “tejek” készítése és fantáziadús felhasználása a konyhában. 


Tovább növeli a biztonságot a nagy szakértelemmel bíró, ügyfélbarát, saját szervizük is.
A vegital.hu oldalon megrendelhetők a gépek és az alapanyagok.
Ismerve a növényi “tejek” literenkénti bolti árát, könnyen kiszámolható, hogy ez az egyszeri beruházás rendkívül gyorsan megtérül.
Cím: 8000 Székesfehérvár Piac tér 1.
Weboldal: www.vegital.hu
Facebook: Vegital, ahogy mi szeretjük