ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT LEGÚJABB HÍREINKRŐL!

Iratkozz fel levelezőlistánkra, így elsőként fogsz értesülni eseményeinkről, akciónkról és egyéb érdekességekről!

Adatkezelési tájékoztató


Főoldal Magazin

Vegital Te(l)jes élet tej nélkül

 

Vegital
Te(l)jes élet tej nélkül

Halászi Ildikónak, a Vegital tulajdonosának először a kislánya lett tejérzékeny, majd ő is. Hozzá hasonlóan egyre többen döntenek úgy kényszerből vagy önkéntesen, hogy teljesen száműzik a tejet az étrendjükből.
A Vegital növényi tejhelyettesítő italokat készítő gépeket gyártat, és receptúrákat fejleszt hozzájuk.
A gyárral együttműködve fejlesztik a készülékeket is, hogy azok egyre inkább kiszolgálják a fogyasztói igényeket.
A legkedveltebb tejhelyettesítők, a rizstej, zabtej, kókusztej, mandulatej, az üzletekben rendkívül drágán kaphatók. Egyre többen ébrednek rá, hogy géppel olcsóbban, gyorsabban, egyszerűbben előállítható a finom, saját ízlés szerint alakított ital, mintha a tűzhely mellett állva kevergetnék, darálnák, majd szűrnék a növényi “tejeket”. A gépi megoldással az alapanyagnak csak egy kis részére van szükség a tűzhelyen főzötthöz képest.
A “tejek” előállításakor visszamaradt szűrlemény finom, rost dús kásaalapanyag, de akár sütemény, vagy kenyér is készülhet belőle.


A Vegital hazánkban egyedül álló, hűtővel ellátott fermentáló készülékével új utak nyíltak a növényi tejföl, kefir és joghurt készítésében.

Egy különleges, 30 funkciós szakácsrobotot is kínálnak, amely a lekvártól a pizzán át a joghurtkészítésig egy sereg konyhai feladatot képes ellátni úgy, hogy keveri is az ételt helyettünk.
A Vegital nem engedi el vásárlói kezét, segítőkész közösséget építettek ki a Facebookon, a „Vegital, ahogy mi szeretjük” elnevezésű zárt csoportban, ahol információ és receptcsere folyik barátságos közegben. Érdemes feliratkozni a hasznos tanácsokat, recepteket, videókat tartalmazó hírlevelükre is. Közös cél a finom, éltető növényi “tejek” készítése és fantáziadús felhasználása a konyhában. 


Tovább növeli a biztonságot a nagy szakértelemmel bíró, ügyfélbarát, saját szervizük is.
A vegital.hu oldalon megrendelhetők a gépek és az alapanyagok.
Ismerve a növényi “tejek” literenkénti bolti árát, könnyen kiszámolható, hogy ez az egyszeri beruházás rendkívül gyorsan megtérül.

Cím: 8000 Székesfehérvár Piac tér 1.
Weboldal: www.vegital.hu
Facebook: Vegital, ahogy mi szeretjük

 

Leave a Comment