Search
Close this search box.

Vidd magaddal a Vidék Szívét, hogy igazán egészségesen élhess bárhol a világban!

A tökmag, így a belőle készülő olaj is tele van értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és antioxidánsokkal. Gazdag A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C-, D- és E-vitaminokban, emellett kiváló kálium-, kalcium-, magnézium-, foszfor-, vas-, cink-, nátrium-, mangán-, réz- és szelénforrás is. Persze, a prémium minőséget képviselő, szűz tökmag étolaj az igazi, amelyik semmilyen más növény olaját nem tartalmazza, azaz 100%-os.
A legfinomabb pedig az, melynek előállításához a hagyományos olajütés technológiáját választják, mert ezzel  a módszerrel lehet garantálni mind a magas beltartalmi értéket, mind pedig a kiemelkedő kulináris élvezetet. A Nógrád megyei Szécsényben termelő Kuris család termékeire nemcsak a fenti állítások igazak. Ők még arra is figyelnek, hogy minden hónapban a kereslethez igazítsák a termelést, biztosítva ezzel, hogy mindig a lehető legfrissebb cseppek juthassanak salátáinkra, krémleveseinkre, vagy akár desszertjeinkre! Ahogy nevük is üzeni, a vidék kincsét, a termőföld legnagyobb hozzáadott értékét, a zöld aranyat kínálják. 

„Küldetésünk, hogy kiváló minőségű, szűz tökmagolajunk minden magyar család asztalán visszatérő vendég legyen! – mondja büszkén Kuris Péter

Hisz olajunk olyan kincs, mely minden korosztály számára éltető táplálék.” Kevesen tudják, hogy a tökmagolaj prosztataproblémák megelőzése mellett támogathatja az immunrendszert, normalizálhatja a koleszterinszintet, lassíthatja az érelmeszesedést, segíthet magas vérnyomás esetén, erősítheti a hajat, a bőrt és a körmöket, de akár az anyahméhben fejlődő élet megóvásában is segítséget jelenthet. „Igyekszünk mindent elmondani róla a közelmúltban indult közösségi oldalainkon, ötleteket adni a felhasználást illetően és nyereményjátékokkal lelkesíteni az érdeklődöket az olaj kipróbálására! A jövőre nézve pedig elárulhatom, hogy tökmagból készült édességekkel is szeretnénk meglepni azon követőinket, akik nassolásshoz is a természetes alapanyagokból készült specialításokat keresik és karácsonykor is egészséget szeretnének adni ajándékba!”