Vízbe zárt vitaminok

Viwa Vitaminvíz
A csapból is az folyik, hogy figyelni kell a vitaminpótlásra, de kinek van kedve és persze gyomra annyi kapszulát beszedni? De ha már arról volt szó, hogy folyik, akkor miért is ne a napi 2,5 liter ajánlott vízfogyasztással tennénk ezt meg? A megoldást a Viwa Vitaminvíz egészséges üdítői jelentik, amik nem is igazán az üdítő kategóriába esnek, és nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, adalékanyagokat, csakis vízben oldódó vitaminokat, ásványi anyagokat és steviát.

A hidratálás nagyon fontos, főleg most, hogy itt a tavasz, egyre több időt töltünk a szabadban, és lassan a meleg is arra ösztönöz, hogy emeljük a folyadékbevitelt. De valljuk be őszintén, hogy néha szívesen innánk meg valami ízeset, édeset, ami igazából nem egy gejl, ragadós szirupra emlékeztet, hanem inkább olyasmit fogyasztanánk, ami könnyed ízélményt ad, de közben mégis egészséges. Ezért hívták életre a Viwa Vitaminvizet, amely 100%-ig magyar termék. Ennek az új generációs funkcionális víznek Amerikában már nagy kultusza van, ugyanis a család minden tagja megtalálhatja a számára legfontosabb vitaminokat tartalmazó italt, és anélkül ihatják ezeket, hogy aggódniuk kéne az egészségtelen összetevők miatt. A Viwa jelenleg hat féle ízben kapható, legújabb termékük pedig a Magnemax, mely a szervezet magnézium ellátásáért felel.

A Vitality vörösáfonyával és koffeinnel, a Body Pro narancs-maracuya ízzel és egy kis aloe verával, cinkkel egészíti ki a vitamin raktárainkat, és persze a B vitaminok mellett mindkettő tartalmaz C- vitamint is. A legkeresettebb mégis a C-1000, amely Zero jelzéssel cukorbetegeknek is fogyasztható, és ahogy a neve is árulkodik, 1000 mg C-vitamint tartalmaz.

A Viwa tökéletes kiegészítője a sportolásnak is, hiszen ezek a vízben oldódó vitaminok gyorsan ürülnek a szervezetünkből, így a túlzott beviteltől sem kell tartani. Sok olimpiai sportoló is a Viwát választotta, ugyanis komoly szakemberek dolgoznak azon, hogy a legjobbat kapja mindenki.
Elérhetőség:

http://viwa.eu

Facebook: /viwavitaminwater/

Instagram: /viwa_vitaminwater/

 

Mentességek: glutén, tej, vegán