Zita már -32 kilótól szabadult meg

Zita már 32 kilótól szabadult meg, rendeződött a diabétesze, a mozgása, a sokízületi gyulladása és az allergiája is. Olvasd el történetét, hátha éppen jókor kerül eléd ez a motiváció, és Te is lendületet kapsz tőle.

kilótól

„8 év után, egy nagy betegség után (H1N1, infarktus, tüdőembólia, idegbénulás, 6,5 hét kóma) határoztam el, hogy adok magamnak egy utolsó esélyt. Olyan fogyókúrát kerestem, ami több mint egy átlagos diéta. Ami később életmódom lehet. Megtaláltam!!!! 32 kilótól szabadultam meg tavaly nyár óta! Teljesen helyrejött a cukorbetegségem, a sokízületi gyulladásom és az allergiám. Betegségem után újra kellett tanulnom járni és a mozgásom évekig nem rendeződött, a fájdalmakról nem is beszélve. Most újra sportolok, és egyre jobban fejlődik a mozgásom. Hihetetlen ez a fogyókúra, mennyi energiát, örömet nyújt és mennyire visszaadja az egészségedet. Soha nem akarom abbahagyni ezt az életmódot, mert megtanultam, milyen fontos az egészségem, szeretek jókat enni és ilyen szuper csapatban lenni!”

TARTS VELÜNK TE IS, MÉG LEHET JELENTKEZNI!

LEGÚJABB RECEPTEM: ZSÍRÉGETŐ TIRAMISU!!!

 Szenzációs kenyérfejlesztésem:
10 DKG CSAK 1,4 G SZÉNHIDRÁT!!!


Ilyen kenyér nincs, és mégis van! Egy kenyér, amiből 10 deka csak 1,4 g (!!!) szénhidrátot, 22 g rostot, 9 g fehérjét, 4 g zsírt és csupán 127 kalóriát tartalmaz. Nagyon finom bundáskenyérnek, melegszendvicsnek, pirítósnak is. A neve: Paleohedonista rostkenyér. A fogyókúrás időszakodba és azon túl is akár mindennapos fogyasztásra beillesztheted. Máshol nem érhető el ez a receptem, csak itt találod meg, csapj le rá és alkalmazd Te is!

EZ A 2 SZUPER, VADONATÚJ RECEPTEM IS A CSOMAGOD RÉSZE!  


18-tól 78 évesig, nők és férfiak, Soprontól, Gyöngyöshalásztól Szlovákián, Erdélyen, Olaszországon, Svájcon, Ausztrián át Angliáig, 5-40 kiló fogyási céllal, gyógyulni vágyással a cukorbetegségből, inzulinrezisztenciából, pajzsmirigybetegségből, a meddőségből, a PCOS-ből, az endometriózisból, az ízületi gyulladásokból, az emésztési panaszokból… Változó, hogy a vendégeim miért döntöttek amellett: belevágnak. 28 nap nem a világ, és ki tudja, Neked mi mindent old meg.

Gyere, tarts velünk Te is és kerülj jobb formába!

Több ezer vendégem karcsúsodott már sikerrel a 28 napos postareni© FOGYÓKÚRA módszerrel.

Várható eredmény: -4-8 kiló havonta!

ITT CSATLAKOZHATSZ TE IS:

ONLINE postareni© FOGYÓKÚRA

 

Posta Reni

cukor-, glutén-, tejmentes receptek és étrendek fejlesztője
fogyókúrás tanácsadó,
a paleohedonista életmód képviselője