Zöld forradalom, zöld tisztítószerekkel


Többen úgy gondolják, hogy csak az igazi vegyszerek képesek eltüntetni a koszt, a lerakódásokat, a zsírfoltokat. Azonban nem így vélekednek a Cleanne cég alapítói, akik bebizonyították, hogy igenis lehet környezet-, sőt emberbarát tisztítószereket készíteni, amelyek nemcsak rendkívül hatékonyak, de az emberi szervezetre és a környezetünkre is jó hatással vannak. 
5 évvel ezelőtt Galovtsik Lilla – a Cleanne egyik tulajdonosa – 14-féle allergiával küzdött, ezért férjével hobbiszinten elkezdtek saját, természetes tisztítószereket gyártani, és csodák csodájára, fél évvel később Lilla allergiatesztjéből az derült ki, hogy búcsút intett mind a 14-féle allergiájának. Az eltelt fél év alatt kizárólag a vegyszereiket cserélték le, semmi más nem változott. Így elkezdték nagy mennyiségben gyártani ezeket a szereket. 
Egy életre elfelejthetjük a gumikesztyűt, a kellemetlen, orrfacsaró vegyszerszagot, mert a Cleanne természetes hatóanyagú tisztítószerei megkönnyítenek minden takarítási folyamatot. Legyen szó ipari felületekről, vagy egy alapos nagytakarításról. De nem csak ez a nagy előnye ezeknek a termékeknek, ugyanis a rendszeres fogyasztói visszajelzések azt igazolják, hogy a mosogatószer használatának köszönhetően sokaknál eltűnt az ekcéma. Arról nem is beszélve, hogy minden általuk használt papír etikus erdőgazdálkodásból származik, vagy újrahasznosított, emellett a palackok újragondoltak, és vissza is küldhetőek.
Van náluk ablaktisztító, zsíroldó, mosószer, öblítő (számtalan illattal), mosogatószer, felületkezelő, és természetesen minden csak természetes összetevőkből készült, és a hatékonyságukat ez csak növeli. Arról nem beszélve, hogy nemcsak emberbarátok ezek a szerek, hanem bababarátok is, így, ha véletlen a gyermekek hozzájutnak, akkor sem kell tartanunk attól, hogy bármi bajuk eshet tőle. Legyél Te is zöldforradalmár!
Mentesség: parabénmentes, vegán, állatkísérlet-mentes, tartósítószer-mentes, alumíniummentes, mesterséges színezék- és illatanyagmentes, szilikonmentes, latexmentes, biológiailag könnyen lebomlik, legtöbb termék PH-semleges, vagy közel PH-semleges.
Elérhetőség: www.cleanne.hu 
www.facebook.com/cleannecc
https://www.instagram.com/cleannecrystalclean/