Zöldítsd ki Te is a háztartásodat!

Cleaneco - Zöldítsd ki Te is a háztartásodat!

Gondolkoztál már azon, hogy hogyan csökkenthetnéd tudatosan a környezeti lábnyomodat, hogyan cserélheted le a korábbi tisztítószereket környezetbarát, lebomló takarítószerekre, vagy, hogy hogyan csökkentheted vállalkozásod hulladéktermelését? Ezekre a kérdésekre kínál választ az a vállalkozás, amelyet 11 évvel ezelőtt Juhász András hívott életre édesanyja garázsában.

A Bibo és Cleaneco termékek megalkotásakor a legfontosabb célkitűzés az volt, hogy kizárólag növényi alapú, lebomló, környezetbarát termékeket gyártsanak, függetlenül attól, hogy az adott termék papír, takarítószer vagy éppen háztartási termék.

A nagy álmot nagy tettek követték, 2016-ban saját gyárukat építették meg, ipari és háztartási üzletáguk pedig hatalmas térhódításra indult. Mivel nem elégedtek meg azzal, hogy a beltartalom lebomló és környezetbarát, 2015-ben megkezdték bio-műanyag kutatási programjukat, azzal a céllal, hogy a környezettszennyező műanyag csomagolást lebomló alternatívára cseréljék. Háztartási 1 literes termékeiket már növényi eredetű bio-műanyag flakonba csomagolják. Azóta pedig már 800 tagja van termékcsaládjuknak. A bio tisztítószerek mellett szerepelnek köztük például lebomló és újrahasznosított hulladékzsákok, komposztálható csomagolóanyagok és komposztálható, egyszer használatos termékek is. Kiürült palackodat újratöltheted boltjaikban, ha pedig már elhasználódott, visszaveszik, újrahasznosítják vagy komposztálják!

Zero Waste Programukkal elnyerték a Sirha Budapest Innovációs termékversenyén az első helyezést!

Tavaly megnyitották első Bibo „The Eco Lifestyle Shop” ökoboltjukat Budapest belvárosában, majd Dunakeszin, idén pedig Baján, és további üzletek nyitását tervezik még franchise-rendszerben. Nincs időd elugrani a boltjukba? Látogass el a www.bibo.hu-ra, ahonnan online megrendelheted termékeiket. Amennyiben vállalkozásod környezeti lábnyomát csökkentenéd, teljes fenntartható higiéniai portfóliójukat megtalálod a www.b2b.bibo.hu oldalukon.

Cleaneco - Zöldítsd ki Te is a háztartásodat!Cleaneco - Zöldítsd ki Te is a háztartásodat!